CELE MAI RECENTE ARTICOLE

All on boooard!

septembrie 15, 2017

Daca te-ar intreba cineva, in ce mod iti place sa descoperi o tara, ce i-ai raspunde? Ca preferi sa inchiriezi o masina, pentru a o strabate in lung si-n lat. Sau, ca iti place sa petreci 10 zile in cel mai reprezentativ oras al ei, incercand sa afli cat mai multe despre gastronomie, istorie, viata de noapte, cultura etc. Ai putea insa raspunde si ca, pentru o prima impresiei, iti place sa iei un pic de distanta. Te imbarci la bordul unui vas de croaziera si treptat, din porturile in care acesta acosteaza iti culegi cat mai mai multe informatii despre tara respectiva.

CROAZIERE IN EUROPA

Related image

Este continetul unde vara dai o fuga la plaja, iar iarna te urci direct pe schi. Totul este extrem de targetat. Asa ca o mica schimbare de perspectiva este mai mult decat binevenita. O croaziera pe apele raurilor sau marilor europene, este un alt mod de a panorama destinatia de vacanta, fara insa a-ti rapi din nepretuitul timp petrecut la plaja.

GERMANIA – Croaziera pe Rin

PORTUGALIA – Croaziera in Valea Douro

GRECIA – Croaziera „Iconic Aegean”

CROAZIERE IN AMERICA DE NORD

Image result for cruises in north america with fun

Statele Unite ale Americii sunt o destinatie turistica mereu vanata. De la escapada metropolitana in New York, la incursiunea in lumea hollywoodiana a Los Angeles-ului, sau la trip-ul prin Marele Canion, toate sunt moduri prin care ea iti starneste curiozitatea de a o descoperi. S-ar mai putea adauga ceva, o croaziera pe raul Misissipi, in timpul careia ai ocazia a afli mai multe despre epoca coloniala.

USA – Croaziera pe Misissipi

CROAZIERE IN AMERICA CENTRALA

Image result for cruises in central america with fun

Un continent extrem de viu si colorant. Totul aici iti insipra relaxare, bucuria de a trai si cel mai mult…vacanta. Asadar, un drum “pe ape”, care sa te arunce din cand in cand, in cate un port cu oameni relaxati si orase paca suspendate in timp, este un mod extrem de potrivit de-al savura.

CUBA – Croaziera MSC Cruises

CROAZIERA IN ASIA

Image result for cruises on yangtze with fun

Temple buddhiste, yoga, Ayurveda, Armata soldatilor de teracota, Marele Zid Chinezesc sunt doar cateva din reperele ce iti vin in minte atunci cand te gandesti la continentul asiatic. Un univers extrem de complex, pentru a carui descoperire ai nevoie de un plan, din care croazierele nu trebuie nicicum sa lipseasca.

CHINA – Croaziera „China si Yangtze”

MYANMAR – Circuit & croaziera „Fascinantul Myanmar”


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE