CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Croaziere de lux in Europa

februarie 20, 2018

In fiecare an, o vacanta, “pe aici, pe aproape”, adica mai exact prin Europa, este nelipsita din lista concediilor tale. Asta pentru ca mereu incerci sa ii decoperi “batranului continent” cate un nou coltisor, sau sa o vezi dinr-o alta perspectiva. Pe termen scurt sau pe termen lung, intr-un city break, un concediu la plaja, un circuit bicicleta, sau masina, Europa are felul ei de a te ademeni sa ii descoperi noi si noi secrete. Ca sa iti intregim lista, vom adauga si croazierele, de lux chiar, pentru care mai jos ti-am pregatit o selectie din oferta noastra:

CROAZIERA DE LUX IN NORVEGIA SI DANEMARCA

Image result for luxury cruise in norway

Fiordul Geiranger, Norvegia

In timpul acestei croaziere de lux prin tarile nordice, veti vizita fiordul Geiranger din Norvegia, declarat cel mai frumos fiord din lume. Incepand cu anul 2005 el a fost inclus in patrimoniul natural UNESCO, fiind si una dintre cele mai vizitate zone turistice din lume. Coasta de vest a acestuia este reprezentata de prezenta unui lant montan abrupt, a carui inaltime ajunge pana la 1400 m inaltime. In afara zonei montane, fiordul Geiranger cuprinde si cateva cascade impresionante precum “Seven sisters” si “Bridal veil”.

 CROAZIERA DE LUX IN ZONA MARII BALTICE

Image result for luxury cruise in baltikum

St. Petersburg, vechea resedinta tarista, se afla situat in partea de est a Marelui Golf finlandez. Orasul are in jur de 5 milioane de locuitori. Centrul Vechi al acestuia, amenajat in stil baroc este inclus in patrimoniul cultural UNESCO. Adesea acesta a fost numit si “Venetia Nordului”. Printre punctele de atractie cele mai importante se numara: Palatul Ermitage, catedrala Isaac, sau cetatea Petru si Pavel.

CROAZIERA DE LUX LISABONA – TENERIFE

Image result for luxury cruise in tenerife

Aceasta croaziera, ce leaga Oceanul Atlantic de Marea Mediterana, este o ocazie speciala de a face cunostinta cu universurile portughez, marocan si spaniol. Punctul de atractie al programului este reprezentat de acostarile din porturile Cadiz si Casablanca, in timpul carora veti avea ocazia de a explora aceste doua orase istorice. La aceasta se adauga si opririle de mai scurta durata din Tanger si Medina.

CROAZIERA DE LUX PRIN ORASE MEDITERANEENE

Image result for luxury cruise in mediterranean

Traseul acestei croaziere de lux porneste de pe canalele venetie, ajungand pana in Rodos si Santorini. Orasul Koper, primul port in care veti acosta, dupa plecare, va v-a impresiona prin arhitectura de influenta venetiana, iar in Split veti putea vizita cea mai veche catedrala catolica din lume.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE