Calatorie cu Trans-Siberian Express de la 14484 euro
NUME: Calatorie cu Trans-Siberian Express
DESTINATIA: Rusia
TARIF: de la 14484 euro/ persoana/ pachet
PROGRAM SEJUR: 15 zile
ITINERARIU: Moscova - Kazan - Yekaterinburg - Novosibirsk - Sayan Mountains & Abakan - Tayshet/Bratsk - Severobaikalsk - Novoya Chara - Tynda - Novy Urgal - Komsomolsk - Khabarovsk - Vladivostok
GRAD DE DIFICULTATE: Usor
IDEAL PENTRU: Iubitorii de calatorii si istorie

HIGHLIGHTS
 • circuit la inceputul caruia veti fi cazati la Ritz Carlton Moscow Hotel 5* situat in apropierea Pietei Rosii
 • tur ghidat in culisele Bolshoi Theatre din Moscova
 • turistii primesc cate un exemplar al romanului "La capatul lumii" scrisa de Christian Wolmar
 • grupul este insotit de specialisti in diverse domenii precum scriitorul Christian Wolmar: istoric si fost membru in armata britanica, maior JGH Corrigan MBE.
 • Gala dinner la bordul Golden Eagal Transsiberian Express in cadrul careia sunt scose in evidenta cultura si traditiile rusesti
 • concert dedicat compozitorului Johan Strauss II care a sustinut in mod frecvent concerte in statia Pavlovsk din apropierea orasului St. Petersburg pentru a promova prima cale ferata ruseasca.
 • excursie suplimentara la Lacul Baikal.

ITINERARIU

Sosire in Moscova si check-in la Ritz Carlton Moscow Hotel 5* situat in apropierea Pietei Rosii. Intalnire cu membrii grupului in cadrul cinei servita la hotel.
Masa inclusa in pret: cina.

Ziua incepe cu vizitarea Kremlin-ului urmata de Piata Rosie, mormantul lui Lenin si catedrala Sf. Vasile. Parnzul va fi servit la Cafe Puskin dupa care se va merge la Kazansky Station pentru a ciocni un pahar de sampanie ruseasca. Dupa acest ultim punct in circuitul de vizitare al Moscovei urmeaza imbarcarea in Golden Eagle Express.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Situat pe raul Volga, Kazan este un oras istoric fiind capitala statului Tatarstan, tara cu o istorie si o cultura extrem de bogate. Unul din punctele forte ale progra-
mului de astazi este vizitarea fortaretei Kremlin, locatie inclusa in patrimoniul UNESCO.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Fondat in 1723 de catre Petru cel Mare orasul Yekaterinburg este capitala Uralilor. Programul de vizitare al acestei zile include deplasarea la locul in care in 1918 membrii familiei Romanov si Tarul Nicolae al II-lea au fost omorati de catre bolsevici. Astazi pe acest loc a fost ridcata o biserica in memoria victimelor.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Aceasta zi va fi petrecuta intr-un oras sovietic modern in a carui cultura predomina arta si stiinta.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Este o zi linistita pe care o veti petrece in tren bucurandu-va de peisajul spectaculos ce se desfasoara in fata dumneavoastra in timp ce trenul traverseaza zona muntilor
Sayan.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

In timpul noptii calatoriti catre partea de nord-est a Rusiei catre Tayshet, oras in care va veti imbarca pe BAM (linia ferata prinicipala: Balkan – Armur). Aceasta linie de cale ferata este noua si merge spre nord in paralel cu ruta originala a Trans-Siberianului. Vizita de cateva ore a orasului Bratsk.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Sositi in partea de nord a lacului Baikal, in Severobaikalsk. Este o zi in care veti explora biodiversitatea existenta de aceasta zona.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Parte din aceasta zi o veti petrece in Novoya Chara, un mic oras din Siberia faimos pentru pietrele pretioase Charoite.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Trenul merge spre este iar astazi veti vizita orasul Tynda destinat a fi centru administrativ in anii ’70 pe durata derularii lucrarilor de construire a liniei BAM.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Astazi este o zi in care veti traversa zona de tundra facand astfel cunostinta cu Rusia intr-unul din punctele sale cele mai indepartate. Novy Urgal este un oras la
extremitatea estica a liniei de cale ferata BAM.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Orasul reflecta intru-totul stilul arhitectonic grandios al Rusiei comuniste incluzand si un surprinzator Bulevard al Perestroikai.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Ridicat pe malurile raului Amur, orasul Khabarovsk a fost fondat in 1858 ca si baza militara cu toate ca regiunea era locuita de multe secole de cateva populatii indigene din zona de Far East.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Vladivostok este un port militar situat la Oceanul Pacific, in Siberia de Est si detine flota maritima comerciala si militara din Pacific a Federatiei Ruse. Datorita importantei sale din punct de vedere militar orasul a fost inchis vizitarii de catre turistii straini in perioada 1930 – 1992.
Mese inlcuse in pret: mic dejun, pranz, cina.

Mic dejun si transfer catre aeroport pentru zborul de intoarcere.


TARIFE

Tarifele sunt exprimate in euro/ persoana/ pachet

Pret de la 14484 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:

 • 14 nopti cazare in camera dubla
 • pensiune completa (bauturi incluse in pret: vin, bere, sucuri, ceai, cafea)
 • toate transferurile necesare
 • excursii ghidate la sol
 • apa minerala, ceai si cafea disponibile 24h din 24h
 • servicii medicale oferite de un doctor ce insoteste pasagerii pe toata durata calatoriei.

Pretul nu include:

 • bilet de avion Bucuresti – Moscova – Vladivostoc – Bucuresti
 • asigurare storno
 • asigurare medicala de calatorie.

DATE DE PLECARE IN 2018

06.05.2018 – 14484 euro/ persoana/ pachet

09.06.2018 – 15495 euro/ persoana/ pachet

23.07.2018 – 15495 euro/ persoana/ pachet

20.08.2018 – 15495 euro/ persoana/ pachet


CE ESTE INCLUS
14 nopti cazare in camera dubla
pensiune completa (bauturi incluse in pret: vin, bere, sucuri, ceai, cafea)
toate transferurile necesare
excursiile la sol
tururi ghidate
apa minerala, ceai si cafea disponibile 24h din 24h
servicii medicale oferite de un doctor ce inso- teste pasagerii pe toata durata calatoriei

BINE DE STIUT

Grupul este format din turisti straini vorbitori de limba engleza inclusiv ghidul.

DESPRE GOLDEN EAGLE TRANS-SIBERIAN EXPRESS

Golden Eagle reprezinta o companie de trenuri privata ce efectueaza deplasari incluzand celebra ruta Trans-Siberian, „Drumul Matasii” din Asia Centrala precum si
alte curcuite in diverse locuri spectaculoase din lume. Circuitele companiei Golden Eagle includ tari precum: Russia, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, South Caucasus, Mongolia si China. Fiecare ruta este planificata in detaliu de catre companie si adaptata specificului serviciilor oferite de catre aceasta. Golden Eagle Luxury ofera la acest moment cele mai de top conditii de cazare existenta la bordul unui tren la nivel mondial. Pentru oricare dintre rute sunt incluse
in componenta trenurilor 2 vagoane-restaurant, si un bar si lounge vagon. Calatorind cu trenurile Golden Eagle veti avea parte nu doar de o experienta de neuitat ci va fi chiar „Calatoria vietii”.

DESPRE RITZ CARLTON MOSCOW HOTEL 5*
Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Moscova situat in apropierea Pietei Rosii loc a nenumarate incoronari, conflicte si aniversari.
Hoteul dispune de 399 de camere si apartamente, printre cele mai generoase din Moscova. Acestea sunt imbracate in lemn de cires, baile sunt construite din marmura de Portugalia si din
Muntii Altai. Barul O2 precum si lounge-ul de pe acoperisul hotelului sunt unicat si reprezinta punctele de atractie ale cladirii.


DESPRE DESTINATIE

Federația Rusă se întinde de-a lungul a celei mai mari părți nordice a supercontinentului euroasiatic. Cea mai mare parte a țării este formată din câmpii vaste, atât în partea europeană cât și în cea asiatică, aceasta din urmă fiind cunoscută cu numele generic de Siberia. Aceste câmpii sunt, în mod predominant, stepe în sud, iar în nord sunt câmpii acoperite cu păduri și cu tundră pe coasta nordică. Permafrostul (zone din Siberia și Orientul Îndepărtat) ocupă mai mult de jumătate din teritoriul Rusiei. Lanțurile muntoase sunt întâlnite de-a lungul frontierelor de sud, așa cum sunt: Munții Caucaz (cu Muntele Elbrus, 5.633m, cel mai înalt vârf din Rusia și Europa); Munții Altai; Munții Verhoiansk și vulcanii din Peninsula Kamceatka. În zona centrală se află Munții Ural, un lanț muntos care se întinde de la nord la sud și care împarte în mod convențional Eurasia în două continente, cel european și asiatic.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345