CIRCUIT AUTO “PRIN UNIVERSUL VINURILOR SI GASTRONOMIEI ANDALUZE” de la 988 euro
NUME: CIRCUIT AUTO “PRIN UNIVERSUL VINURIOR SI GASTRONOMIEI ANDALUZE”
DESTINATIA: Malaga, Spania
TARIF: de la 988 euro/ persoana/ pachet
PROGRAM SEJUR: 8 zile
ITINERARIU: Malaga - Pizarra - Granada - Rute - Montilla - Cordoba - Palma del Rio - Sevilla - Jerez - Puerto de Santa Maria - Ronda
GRAD DE DIFICULTATE: Usor
IDEAL PENTRU: Iubitorii gastrnomiei si vinurilor spaniole

ITINERARIU

Sosire in Malaga, in regim propriu. Pentru a va bucura de o panorama deosebita asupra orasului, va recomandam sa faceti o excursie pana la Alcazaba, o cetate fortificata, datand din secolul al XI-lea si situata pe un deal, in imprejurimile Malagai. Printre punctele de atractie ale orasului se numara Muzeul Pablo Picasso precum si Cramele Orasului, care sunt unele dintre cele mai vechi din Spania si in care vinul se pastreaza in mod traditional, in butoaie.

Cazare & cina traditionala Tapas – 1 noapte la Hotel Cortijo de Arte 3* din Piazzara. Facilitati: restaurant, parcare,

Mic dejun si check-out. Plecare catre urmatorul punct al circuitului care este Granada. Aici nu trebuie sa ratati vizitarea celebrului palat Alhambra, situat in apropierea cartierului arab Albayzin. Catedrala precum si centrul vechi al orasului sunt alte doua puncte de interes de vizitat in Granada.

Cazare & cina – Hotel Guadelupe 3*. Resortul se afla in apropierea Palatului Alhambra. Facilitati hotel: parcare. Facilitati camere: baie sau dus/WC, uscator de par, telefon, TV, minibar, aer conditionat/incalzire,

Mic dejun si check-out. Continuarea circuitului catre urmatorul punct, orasul Rute. Principala vizita pe care o aveti de facut in aceasta locatie este cea de la Muzeul Coniacului. Vizita are inclusa si o degustare. Mai departe se merge catre Montilla. Aici va recomandam sa luati masa de pranz (costul ei nu este inclus in cel al excursiei), in cadrul careia sa incercati unul dintre preparatele pe baza de carne de capra. Urmatorul punct din traseul de astazi este Cordoba. Aici nu trebuie sa ratati sa vizitati Catedrala Mezquita. Incheierea circuitului in cea de a 3-a zi se va face in Palma del Rio.

Cazare & cina – Hotel Monasterio de San Francisco 3*. Locatia este gazduita de o veche manastire reformata din secolul al XV-lea. Facilitati hotel: parcare. Facilitati camere: baie/WC, telefon, TV, seif, aer conditionat/ incalzire.

Orasul Sevilla este capital regiunii andaluze. Totodata el este orasul emblematic al Flamenco-ului. Va recomandam asistati la unul din numeroasele show-uri organizate in oras. Contravaloarea biletului de acces nu este inclusa in pretul circuitului. Printre alte puncte atractie in Sevilla se numara turnul clopotnitei, “La Giralda”si Cartierul Evreiesc. Cinele din cele doua zile de sedere in Sevilla vor fi servite la restaurantul “Manolo de Leon” si  “La Azotea”.

Cazare – Hotel Patio Almeda 3*.

Mic dejun si check-out. Urmatoarea oprire o veti face in Jerez de la Frontera. Este orasul cailor si al cramelor de vin. Una din vizitele obligatoriu de facut in aceasta destinatie este aceea la Scoala Regala de Echitatie, unde contra cost puteti asista si la un show. Pentru a vedea cum se imbuteliaza si se pune la pastrare vinu, va recomandam a mergeti la Bodega Real Tesoro. Circuitul continua catre ultimul punct din traseul de astazi, micul orasel portuar Puerto de Santa Maria. Cina, care este inclusa in pretul circuitului, o veti lua la restaurant Romerijo, unde va puteti delecta cu o selectie de fructe de mare.

Mic dejun si check-out. Ronda este unul din cele mai fascinante orasele din regiunea andaluza. Ceea ce fascineaza aici este contrastul dintre arhtectura medievala a partii vechi a orasului cu cea contemporana in partea noua a acestuia. Cina (inclusa in pretul ciruitului) o veti lua la restaurant Pedro Romero.

Cazare – Hotel Acinipo 4*. Facilitati hotel: parcare. Facilitati camere: baie sau dus/WC, telefon, TV, aer conditionat.

Mic dejun si check-out. Intoarcerea spre casa sau prelungirea sejurului in Ronda.


TARIFE

Tariful este exprimat in euro/ persoana/ pachet

PerioadaPachet 7 nopti, cazare in camera dubla
01.01-15.02.18; 01.11-28.11.18; 09.12-23.12.18988
16.02 - 20.03.181063
01.04-07.04.18; 20.04-31.10.18; 29.11-08.12.18; 24.12-31.12.181099
21.03-31.03.18; 08.04-19.04.181284

Pret de la 988 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:

7 nopti cazare in in hoteluri de 3* si 4*

demipensiune


CE ESTE INCLUS
7 nopti cazare in in hoteluri de 3* si 4*
demipensiune

RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345