CIRCUIT “YACATAN-UL ALTFEL”, 4 NOPTI/ 5 ZILE, CANCUN, MEXIC de la 804 euro
NUME: CIRCUIT “YACATAN-UL ALTFEL”
DESTINATIA: Cancun, Mexic
TARIF: de la 804 euro/ persoana/ pachet
PROGRAM SEJUR: 5 zile
ITINERARIU: Cancun - Merida - Campeche - Uxmal - Valladolid - Cancun
GRAD DE DIFICULTATE: Usor
IDEAL PENTRU: Iubitorii de calatorii si istorie

ITINERARIU

Preluare de la hotelul in care sunteti cazati deja in Cancun/ Riviera Maya/ Playa del Carmen si deplasare catre Chichen Itza. Acesta este cel mai cunoscut lacas de cult, ce a apartinut civilizatiei Maya, dar care nici pana in present nu a fost complet descoperit de catre sapaturile arheologice. Doar 30 de constructii din acest sit au fost pana acum descoperite si restaurate. Veti putea vedea astfel contructii vechi de aproape 2000 de ani precum piramida lui Kukulkan sau Observatorul. La finalul acestei vizite va veti continua calatoria catre Izamal, cea mai veche asezare existenta in Peninsula Yucatan. Obiectivele turistice importante de aici sunt Templul Zeului Soarelui Kinich Kakmo, precum si Biserica ce apartine Manastirii San Antonio de Padua, detinand cea mai intinsa curte din intregul Mexic. In jurul serii veti ajunge in Merida, destinatia acestei zile. Check-in si cazare la Gamma de Fiesta Inn 3*. Numar de km parcursi: 350.

Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea “Orasului Alb”, asa cum este supranumit Merida, centrul economic si cultural al Peninsulei Yucatan. Atractiile turistice ale acestuia sunt catedrala orasului, precum si resedinta familiei ce a fondat aceasta asezare. Drumul se continua catre satul pescaresc Celestun, renumit atat pentru restaurantele sale ce ofera preparate din peste, cat si pentru faptul ca aici puteti vedea faimoasele colonii de pasari Flamingo. In timpul plimbarii de aproximativ 1 ora cu barca, pe care o veti face aici, veti putea admira aceste pasari de aproape. O data ajunsi la izvoarele de apa dulce Valdiosera si Venecia veti avea chiar ocazia sa va relaxati putin si sa inotati. Dupa-amiaza veti face un mic tur al Haciendei Yaxcopoil. La finalul acestuia calatoria va contina catre Campeche, obiectivul zilei de astazi. Un loc plin de farmec si istorie, ce abia asteapta sa fie descoperit. Check-in si cazare la Hotel Plaza Campeche 3*. Numar de kilometrii parcursi: 340.

Servicii de masa incluse in pret: mic dejun.

Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea cetati Edzna. In jurul anului 400 i.Ch. aceasta a reprezentat un pol al puterii in zona, ea extinzandu-si foarte mult teritoriul. Interesante sunt aici diversele sisteme de alimentare ale cetatii din acea vremea, printre care se numara si sistemul de alimentare cu apa potabila. Traseul continua catre Uxmal, obiectivul zilei de astazi. Este unul dintre cele mai interesante sit-uri arheologice, existente in intreaga lume. In traducere libera numele sa inseamna “Construit de trei ori”. Cee ace impresioneaza aici sunt fatadele, stalpii, precum si arcadele fostelor cladiri, lor adaugandu-li-se terasele imense. Seara veti participa la un impresionant show organizat chiar in spatiul acestui sit archeologic. Check-in si cazare la Haciende Uxmal 3*. Numar de kilometrii parcursi: 215.

Mese incluse in pret: mic dejun.

Mic dejun. In cadrul zilei de astazi veti face o noua calatorie in timp. De data aceasta in secolul al XIX-lea cu ocazia vizitei pe plantatia si la fabrica producatoare si astazi de franghii, covoare si saltele din Yucatan, fondata de catre baronul Sisal. Drumul continua catre tinta zilei, care este orasul Valladolid. Numar de kilometrii parcursi: 240.

Mese incluse in pret: mic dejun.

Mic dejun. Dupa masa de dimineata beneficiate de timp liber pentru a descoperi pe cont propriu orasul Valladolid. Acesta este atat un loc plin de istorie, cat si un punct nodal, in ceea ce privesc circuitele organizate in Mexic. La finalul vizitarii orasului puteti merge la cetatea de piatra din Tulum, apartiand civilizatiei mayase. Ceea ce impresioneaza aici este combinatia spectaculoasa dintre ruinele fostei cetati, nisipul auriu al plajei si albastrul turcoaza al Marii Caraibelor. La finalul vizitei veti fi transferati catre hotelul rezervat pentru a va continua sejurul in Mexic sau catre aeroportul din Cancun.


TARIFE

Tariful este exprimat in euro/ persoana/ pachet

PerioadaPachet, cazare in camera dublaPachet, cazare in camera single
05.11.17 - 14.10.18 - (in fiecare zi de sambata)804978

Pret de la 804 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:

4 nopti de cazare in  hoteluri de categorie 3*

Tipul de mese specificat in program

Toate transferurile necesare, conform programului circuitului

Taxele de acces la obiectivele incluse in itinerariul circuitului

Ghid vorbitor de limba engleza

Materiale informative despre circuit

Pretul nu include:

Bilet de avion Bucuresti Cancun – Bucuresti

Cazarile in Mexic, dinaintea si de dupa efectuarea circuitului

Asiguare de calatorie

Asigurare storno

Orice alta cheltuiala ce nu a fost mentionata in desfasuratorul circuitului


BINE DE STIUT

Grupul este format din vorbitori de limba engleza

Numarul minim de participant pentru constituire grup: 2.

Numarul maxim de participant este: 16.

Plecarile in circuit au loc in fiecare zi de sambata, in perioada 05.11.17 – 14.10.18.


DESPRE DESTINATIE

Acest circuit se poate rezuma astfel: vizita la obiective culturale si sesiune de plaja. Caci atat inainte de inceperea lui, cat si dupa terminarea acestuia, un sejur intr-unul din resorturile aflate direct pe plaja, in Cancun, Riviera Maya sau Playa del Carmen este mai mult decat potrivit atat pentru a va relaxa, cat si pentru a explora mai bine frumusetile peninsulei Yucatan.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345