Conacul Drahneilor, Ruscova, Maramures de la 29 euro
NUME: Conacul Drahneilor
DESTINATIA: Ruscova, Maramures
TARIF: de la 29 euro/ persoana/ noapte

DESPRE

Conacul este construit din lemn de brad sculptat si asezat pe fundatie de piatra. Acoperisul este din sindrila, tipic constructiilor traditionale din Maramures; totul este in perfecta armonie cu traditia seculara si locurile minunate pe care le gasim doar in Maramures.

Conacul dispune de un restaurant traditional cu o capacitate de 70 de locuri, ideal pentru diferite aniversari. Interiorul este din lemn de brad sculptat si frumos decorat cu diferite obiecte artizanale vechi.
Conacul dispune de o bucatarie dotata la standarde europene, iar mancarea este in mare parte traditionala si pregatita cu alimente din gospodaria proprie.
Spatiul de cazare este generos si foarte primitor. Conacul beneficiaza de 30 de locuri de cazare in camere cu 2 paturi, pat matrimonial si apartamente dotate cu baie in fiecare camera.
Surpriza unica sunt paturile! Saltelele sunt umplute cu paie, si sunt cunoscute in termen popular sub denumirea de „strujac”. Somnul foarte odihnitor intr-un astfel de pat nu poate fi descris decat dupa cateva nopti petrecute aici. Pentru cei pretentiosi exista si paturi cu saltele ortopedice.

Diminetile aici sunt de o frumusete rara. Puteti face o plimbare in zona pentru a admira peisajele. Aveti ocazia sa dati de mancare la miile de pastravi din crescatoria conacului, sau sa admirati caprioarele si porcii mistreti.


TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

Pret de la 29 euro/ persoana/ noapte

Pretul include:

cazare in camera dubla

mic dejun


BINE DE STIUT

Conacul organizeaza sejururi si vacante cu vizitarea celor mai insemnate atractii turistice din Maramuresul Istoric, cum ar fi: Mocanita de pe Valea Vaserului, Manastirea Barsana, Sighetul Marmatiei, Cimitirul Vesel de la Sapanta si multe altele.

Locatia nu permite accesul cu animale de companie.


DESPRE DESTINATIE

Localitatea Ruscova este pozitionata in N-E judetului Maramures, pe cursul inferior al raului cu acelasi nume. Localitatea este deosebita prin peisajul sau natural, specific Maramuresului istoric si prezinta un relief variat cu aspect muntos. Formele predominante sunt ocupate de dealuri ale caror inaltimi sunt cuprinse intre 600-900m altitudine si reprezinta 84,11% din teritoriul localitatii.

Pe langa frumusetea deosebita a reliefului, aici se afla cel mai frumos conac morosenesc traditional din Maramures si unic in Romania, „Conacul Drahneilor”. Numele de „Drahnei” vine de la valea pe care este amplasat, o vale de o frumusete deosebita, strajuita de dealuri inalte, Valea Dragmirov.

Din localitatea Ruscova, un drum pietruit coteste la dreapta si traverseaza raul Ruscova pe Valea Dragmirov. Drumul de aproximativ 4 km va duce pana la poarta conacului, capatul de linie al Vaii Dragmirov. Veti remarca foarte usor locul datorita unei frumoase si masive porti maramuresene, sculptata in lemn de stejar cu mare pricepere de maestrul Ion; pe sub aceasta poarta deosebita veti vedea cum se innalta semet, Conacul Drahneilor.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345