„EXPLORE UGANDA”, Circuit 14 zile, Uganda De la 2.109 euro
NUME: "EXPLORE UGANDA", CIRCUIT 14 ZILE
DESTINATIA: Uganda, Africa
TARIF: De la 2.109 euro/ persoana/ pachet
PROGRAM SEJUR: 14 zile
ITINERARIU: Entebbe - Kampala - Mburo Lake National Park - Bwindi Impenetrable Forest - Queen Elisabeth National Park - Murchinson Fall National Park - Ziwa Rhino Reservation - Jinja
GRAD DE DIFICULTATE: Usor
IDEAL PENTRU: Iubitorii de safari

ITINERARIU

Sosire in regim propriu in Entebbe si mai departe in Kampala. Transfer aeroport Kampala – Cassia Lodge 3*. Seara intalnire cu ghidul.

08:00 – plecare de la hotel. Vizita Piata de Fructe. In drumul spre urmatoul punct al circuitului va veti opri la Ecuator. In jurul dupa-amiezii veti ajunge in Parcul National Lacul Mburo. Cazarea va fi facuta intr-un camp aflat pe malul lacului Mburo

Dupa efectuarea check-out-ului, programul zilei de astazi va incepe cu un safari. Programul se continua cu drumul spre urmatorul punct din program care este Parcul National Bwindi Impenetrable Forest. Aceasta zona este cunoscuta ca fiind tinutul gorilelor de munte. Cazarea se va face intr-un camp situat la marginea padurii. Aici veti ramane timp de 3 nopti.

Intr-una din aceste doua zile veti experimenta partea cea mai spectaculoasa a circuitului: mersul pe urmele gorilelor de munte. Impartiti in grupuri mici veti pleca in expeditie. Scopul este ca timp de maxim 1 ora sa petreceti timpul cu unul din clanurile de gorile. In cazul in care aveti permisul pentru aceasta activitate, achizitionat pentru ziua a 5-a a programului, va recomandam ca in cea de a 4-a zi sa mergeti sa vedeti lacul Bunyoni, unul dintre lacurile cele mai adanci ale continentului african.

Astazi veti parasi zona de munte a Parcului National Bwindi pentru a va indrepta catre campie, in Parcul National Queen Elisabeth. Aici veti merge intr-un alt program de safari, in timpul caruia veti avea ocazia sa observatii animalele salbatice in habitatul lor natural. Printre situatiile care va vor atrage cu siguranta atentia, se numara si imaginile cu leii dormitand pe cate o creanga (solida) de copac. In Parcul National Queen Elisabeth veti ramane timp de doua nopti.

Dupa micul dejun, veti porni prin parc catre canionul Kyambura, unde cu putin noroc puteti avea ocazia de a va intalni cu grupruri de cimpanzei. Cazare in campul din Parcul National Queen Elisabeth.

Astazi porniti prin parc catre muntele Rwenzori. Veti urca pana 5000 m, pana in varful acestui munte aflat in mijloccul padurii tropicale. Rwenzori este supranumit si “Muntele Lunii”. Este partial inclus in Parcul National Rwenzori, aflat la aproximativ 40 km fata de Ecuator, in partea de est a continentului african.

Mic dejun. Check-out si continuarea calatoriei catre plantatiile de ceai verde ce inconjoara zona Fort Portal. Tinta zilei de astazi este Parcul National Cascada Murchinson. O data ajunsi aici aveti ocazia de a efectua o excursie optionala in cadrul parcului pentru a vedea cimpanzei. Cazarea va fi efectuata la Kaniyo-Pabidi Camp.

Tinta zilei de astazi este reprezentata de vizitarea Cascadei Murchison. Plimbare cu barca pe Nil. Camparea se face in zona de intersectie a bratelor Nilului Albert si Victoria.

Mic dejun. Inceput linistit de zi in zona Deltei Nilului. Check-out si plecare catre urmatorul punct al circuitului, Rezervatia de rinoceri Ziwa. Este o zona special amenajata, cu scopul de a proteja existenta rinocerilor in habitatul lor natural. Camparea se va realiza in apropierea acestei zone protejate.

In cursul acestei dimineti puteti efectua o excursie optionala, in cadrul rezervatiei de rinoceri Ziwa. Demontarea campusului si plecarea catre ultimul punct al circuitului, Jinja.

Mic dejun. Transfer catre aeroport Jinja.


TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

Date de plecare in 2019Pachet 13 nopti, cazare in camera dubla
05.01.19, 19.01.19, 02.02.19, 16.02.19, 02.03.19, 16.03.19, 30.03.19, 13.04.19, 27.04.19, 11.05.19, 25.05.19, 08.06.19, 22.06.19, 06.07.19, 20.07.19, 03.08.19, 17.08.19, 31.08.19, 14.09.19, 28.09.19, 12.10.19, 26.10.192109

Pret 2.109 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:
13 nopti cazare in camera dubla
tipul de mese specificat in program
ghid vorbitor de limba engleza
toate activitatile incluse in program

Pretul nu include:
bilet de avion Bucuresti – Entebbe – Jinja – Bucuresti
asigurare medicala de calatorie
asigurare storno
tips-uri
orice cheltuiala neinclusa in program


CE ESTE INCLUS
Toate transferurile incluse in program
Toate vizitele incluse in program in safari trucks speciale
13 nopti cazare, in camera dubla/ cort de 2 persoane, in camp-uri.
Tipul si numarul de mese specificate in program. Mic dejun (13), Pranz (11), Cina (11) inclusiv ceai si cafea.
Ghid vorbitor de limba engleza
Toate activitatile si vizitele incluse in program

BINE DE STIUT

Varsta minima necasara participarii in acest circuit este de 18 ani. Varsta maxima de participare in circuit este de 62 de ani.
Cazarea din perioada circuitului se efectueaza in corturi de 2 persoane sau in camere duble, atunci cand ea se face in lodge-uri.
Grupul este vorbitor de limba engleza.
In cazul in care numarul de participanti este mai mic de 8, exista posibilitatea inchirierii de vehicule mai mici pentru programul de safari.
In functie de conditiile meteo precum si de situatia drumurilor, programul circuitului poate suferi modificari.
Permisul de acces in zona gorilelor si a cimpanzeilor il veti plati la fata locului, in usd. Luati-va asadar in calcul 600 usd, pe care ii veti da ghidului.
Important! O data confirmata, rezervarea permisului, o data cu cea a turului, nu mai poate fi stornata. Deasemenea nu se primeste nici confirmare oficiala din partea autoritatilor locale, in ceea ce priveste acest permis.
Bagajul de mana, pe care il veti avea la voi in timpul vizitelor incluse in program, trebuie sa fie cat mai mic. Asadar evitati obiectele de mari dimeniuni (Ex.: aparatele foto). Greutate maxima bagaj: 15 kg (geanta de calatorie mica, rucsac, Exclus: geanta sport).
Imporant! Sacul de dormit  este necesar.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345