Ferma de sub Penteleu, Sat Varlaam, jud. Buzau de la 250 lei
NUME: Ferma de sub Penteleu
DESTINATIA: Satul Varlaam,Judetul Buzau
TARIF: de la 250 lei / persoana/ noapte

DESPRE

Ferma de sub Penteleu se afla in satul Varlaam, punct Gura Milii (fost catun in care mai avem un singur vecin), Judetul Buzau, Comuna Gura Teghii.

Descrere camere:

  • Camere duble basic cu pat suplimentar: un pat dublu matrimonial si un pat single suplimentar.
  • Suita family pentru 3 persoane: suitele sunt prevazute cu doua camere despartite de un hol si o baie personala cu toaleta si dus. O camera are pat dublu matrimonial iar cealalta are un pat single. Camerele interioare nu au usi separatoare.
  • Suita family pentru 4 persoane: suitele sunt prevazute cu doua camere despartite de un hol si o baie personala cu toaleta si dus. O camera are pat dublu matrimonial iar cealalta are  doua paturi single. Camerele interioare sunt despartite de usi si hol. Una dintre suitele de 4 persoane nu are camerele interioare separate de usi.
  • Vila 3 camere (Casa Mare): vila cu trei camere (11 locuri) si living spatios: o camera dubla superior (3 persoane), o camera dubla superior (3 persoane), o camera dubla superior tip duplex cu scara interioara (4-5 persoane).

TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

Pret de la 250 lei/ persoana/ noapte

Pretul include:

cazare in camera dubla

mic dejun


BINE DE STIUT

Sosirea si plecarea. Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 15.00. Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12.00. La cerere, in limita disponibilitatii, putem onora si serviciul de early check-in (primirea camerei mai devreme de ora mentionata mai sus) si/sau late check-out (eliberarea camerei mai tarziu de ora mentionata mai sus). Oaspetii care elibereaza camerele pana la ora 12.00 pot lasa bagajele la receptie, intr-un spatiu dedicat acestui serviciu, fara costuri suplimentare.

Cazare. Cazarea copiilor cu varste cuprinse intre 0-4 ani se va face gratuit, cand sunt folosite paturile existente. Pentru copiii sub 2 ani exista posibilitatea oferirii, in limita disponibilitatii, a unui patut bebe. Va rugam sa ne comunicati atunci cand faceti rezervarea daca aveti nevoie de un patut pentru copil pentru a va putea onora, in limita disponibilului.

Tehnologie. La Ferma si in zona Fermei nu exista semnal pentru telefonie mobila (indiferent de operator) si nici WIFI. Pentru urgente, oaspetii pot folosi linia noastra telefonica fixa. Din cauza lipsei unei conexiuni constante la telefonie ori internet, nu putem efectua incasari cu cardul asa ca va rugam sa achitati cash serviciile si produsele de la Ferma.

Casa Mare. Casa Mare se inchiriaza integral pentru minim 6 adulti (plus copii), maxim 11 adulti (plus copii).

Fumatul. Fumatul nu este permis in camera si “Carciuma”, conform legislatiei aplicabile in vigoare. Ferma are amenajate spatii pentru fumatori in aer liber. Ferma dispune doar de camere pentru nefumatori. In cazul in care nu se respecta prevederile prezentului regulament, clientul va suporta o amenda in valoare de 100 euro (valoarea in lei va fi calculata la cursul BNR din ziua platii), reprezentand serviciile de curatenie a camere.

Animalele de companie. Accesul cu animale de companie este permis numai cu acordul nostru, confirmat o data cu rezervarea camerei. Cazarea se va face prin prezentarea la sosire a certificatului național/internațional de sănătate (cu toate vaccinarile incluse). In cadrul restaurantului nu este permisa intrarea cu animale de companie de nici o marime sau specie.

Micul dejun, pranzul si cina. Micul dejun se serveste la Restaurant (Carciuma), aflat la parterul corpului de cladire al fermei, în intervalul: 8.30 – 10.00 a.m. (de luni pana duminica). Puteți invita pe oricine sa serveasca micul dejun cu dumneavoastra, insa este obligatoriu ca fiecare persoana invitata sa achite contravaloarea acestuia, sa respecte normele de comportament si sa aiba o tinuta decenta.
Pentru oaspetii care nu sunt cazati in ferma, micul dejun costa 20 lei/persoana.
Puteti lua pranzul si cina in urmatoarele intervale:

  • 13.30-15.00 pranzul
  • 19.30-21.00 cina

Mesele sunt de tip bufet si contin mancaruri de sezon, gatite in bucataria Fermei. Nu exista un meniu fix ci unul determinat de sezon, recolta Fermei si inspiratia bucatarului. Ne asiguram insa ca avem mereu pe masa opțiuni si pentru oaspeții vegetarieni. Oaspetii cu intolerante ori restrictii alimentare sunt rugati sa sesizeze acest lucru inca din momentul rezervarii.

Oaspetii nu au acces la bucataria fermei, mesele sunt servite in sala de mese. Accesul cu alimente din afara fermei nu este permis.

Spatiul de parcare si autoturismele. Ferma pune la dispozitia clientilor sai, in limita disponibilitatii, 12 locuri de parcare. Desi luam toate masurile de precautie, nu ne asumam responsabilitatea in caz de furt sau de daune pe suprafata proprietatii noastre. Pentru evitarea acestor neplaceri, nu lasati obiecte de valoare in interiorul autoturismelor.

Siguranta obiectelor personale. Ferma este dotata cu un seif pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate in incinta Fermei.

Politica de protectie a mediului. Protectia mediului reprezinta pentru noi o permanenta preocupare, de aceea promovam o atitudine responsabila in acest sens. Lenjeria si prosoapele se schimba la doua zile de cazare sau la cererea clientului.

Interactiunea cu animalele. In gospodaria noastra avem grajduri cu animale dar si animale libere. Accesul in grajduri se face doar impreuna cu un membru din echipa Fermei. In gospodaria noastra avem multe spatii deschise, locuri de joaca, plaja la rau, hamace, capite de fan, animale libere (iepuri, gaini etc.), pomi fructiferi asa ca va rugam sa supravegheati copiii pentru siguranta lor.

Protectie in caz de incendiu. Siguranta clientilor se situeaza pe primul loc, de aceea ne-am luat toate masurile de siguranta si protectie in cazul aparitiei unui incendiu. Nu lipseste planul de evacuare sau hidrantii si extinctoarele de mare capacitate amplasate pe holurile fermei.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345