Orient Express De la 2473 euro
NUME: LONDRA - VENETIA
DESTINATIA: Londra - Paris - Venetia
TARIF: De la 2473 euro/ persoana/ pachet
PROGRAM SEJUR: 2 zile / 1 noapte
ITINERARIU: 2018
GRAD DE DIFICULTATE: Usor
IDEAL PENTRU: Un suflet calator

Calatoreste cu Venetia Simplon-Orient-Express din Londra, pentru o excursie de lux peste noapte la Venetia, unde vei ajunge dupa-amiaza tarziu in ziua urmatoare.

Itinerariul clasic, timpul tau la bord va fi invaluit ca intr-o dragoste nemuritoare. De la vagoanele de epoca si servirea stewarzilor, la bucataria rafinata si vinuri fine, fiecare moment va devenii o amintire de nepretuit.


ITINERARIU

Va imbarcati la bordul trenului Belmond British Pullman la statia Victoria din Londra, stewardul dumneavoastra va va duce la locul rezervat.

Relaxati-va si bucurati-va de Brunch-ul servit cu un Bellini in timp ce calatoriti prin tara Kentish-ului

Dupa traversarea canalului va imbarcati in trenul Venetia Simplon-Orient-Express.

Bucurati-va de o cina cu patru feluri de mancare delicioase, pregatite de super bucatarii francezi calificati.

Dupa cina va retrageti in cabina dvs, care mai nou a fost transformata intr-un dormitor confortabil.

Va treziti intr-un mediu montan si cu un peisaj rural magnific; micul dejun este servit in cabina dumneavoastra la momentul dorit.

Petreceti dimineata relaxant-va in cabina sau in „Bar Car” stand la povesti cu ceilalti oaspeti.

Bucurati-va de un pranz pe indelete cu trei feluri de mancare, care este servit intr-un unul dintre cele mai frumoase „restaurante in miscare”.

Petreceti dupa-amiaza admirand peisajul care trece.

Mai tarziu, ceaiul de dupa-amiaza este servit in cabina dumneavoastra.

Cum timpul trece repede, trenul se pregateste sa debarce, traversand laguna venetiana si oprind in statia finala in Gara Santa Lucia.


TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

Pret de la 2473 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:

Calatoriti in cabine private, impecabil restaurate dupa fosta lor glorie, pasagerii sunt asigurati de o experienta de calatorie cu adevarat unica, completata de cel mai bun serviciu cu caracter personal. Fiecare cabina are un dulap chiuveta original, cu apa calda si rece, iar pe timp de noapte aceasta devine un dormitor confortabil, complet cu prosoape moi si lenjerie curata. Cabinele transforma momentele de relaxare din timpul zilei, intr-un dormitor de lux, toate acestea efectuate de catre administratorii de cabina in timp ce pasagerii se bucura de o cina gourmet in vagonul restaurant. Twin Cabine dispune de o singura camera de cabina, in timp ce apartamentele de cabina sunt dotate cu luxul suprem a doua cabine unite. Facilitatile de toaleta sunt disponibile in fiecare vagon si mentinute la cele mai inalte standarde de catre administratorii trenului.


CE ESTE INCLUS
CABINE
  •  - Calatoriti in cabine private, impecabil restaurate dupa fosta lor glorie, pasagerii sunt asigurati de o experienta de calatorie cu adevarat unica, completata de cel mai bun serviciu cu caracter personal. Fiecare cabina are un dulap chiuveta original, cu apa calda si rece, iar pe timp de noapte aceasta devine un dormitor confortabil, complet cu prosoape moi si lenjerie curata. Cabinele transforma momentele de relaxare din timpul zilei, intr-un dormitor de lux, toate acestea efectuate de catre administratorii de cabina in timp ce pasagerii se bucura de o cina gourmet in vagonul restaurant. Twin Cabine dispune de o singura camera de cabina, in timp ce apartamentele de cabina sunt dotate cu luxul suprem a doua cabine unite. Facilitatile de toaleta sunt disponibile in fiecare vagon si mentinute la cele mai inalte standarde de catre administratorii trenului.

CUM AJUNGI?

PLECARE  (ziua 1)
Londra (Victoria station) – 10:00
SOSIRE
Paris (Statia Gara de l’Est) – 21:38

PLECARE
Paris (Statia Gara de l’Est) – 22:21


PLECARE (ziua 2)
SOSIRE

Verona (Statia Porta Nuova) – 16:08

PLECARE
Verona (Statia Porta Nuova) – 16:13
SOSIRE
Venetia (Santa Lucia station) – 17:25


BINE DE STIUT

Unde calatoreste VENETIA SIMPLON-ORIENT-EXPRESS?

Venice Simplon-Orient-Express opereaza intre Londra/ Paris si Europa continentala. Calatoria mai regulata este Londra-Paris-Venetia, si vice-versa. Exista plecari suplimentare intre Venetia si Roma; de la Venetia la Viena, Praga si Budapesta, precum si de la Paris la Istanbul, si vice-versa. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scrieti pe www.holidayclub.ro


Cand circula VENETIA SIMPLON-ORIENT-RUN EXPRESS?

Venice Simplon-Orient-Express opereaza anual, din martie pana in noiembrie. In timpul iernii, trenul este renovat si pregatit pentru sezonul urmator.


Cat de mult costa o excursie de la VENETIA SIMPLON-ORIENT-EXPRESS?

Preturile variaza in functie de destinatie si durata calatoriei.


DESPRE DESTINATIE

LUXURY TRAIN JOURNEYS

Experimentati una dintre calatoriile cu trenul de lux la bordul trenului Venetia Simplon-Orient-Express si devin-o parte din glorioasa sa istorie in continua schimbare.

O opera de arta in sine si un adevarat icon Art Deco, legendarul tren Venice Simplon-Orient-Express ofera o calatorie unica. Pasul la bord si petrece un timp plin de har si elegant de calatorie.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345