PACHET SEMIMARATON 18.03.2018, NEW YORK, U.S.A. de la 755 euro
NUME: PACHET SEMIMARATON 18.03.2018,
DESTINATIA: New York, U.S.A.
TARIF: de la 755 euro/ persoana/ pachet

DESPRE

SEMIMARATONUL DE LA NEW YORK: New York-ul este capitala de necontestat a maratoanelor. Cine nu doreste sa alerge intreg semimaratonul, are optiunea de a vedeea Manhattan-ul, cel mai cunsocut cartier al metropolei americane. Traseul cursei incepe din Central Park, trece prin Time Square si se termina in punctul cel mai sudic al Manhattan-ului. Alegand sa participati la acest eveniment, aveti ocazia de a imbina intr-o varianta ideala, experienta sportiva cu sesiunea de cumparaturi si cu viata de noapte, in “orasul care nu doarme niciodata”.


FACILITATI

NEW YORK MARRIOTT DOWNTOWN 4*: Hotelul se afla situat in partea de sud a Manhattan-ului, la 5 minute de mers pe jos fata de Wall Street, precum si fata de punctul de finish al maratonului.

FACILITATI HOTEL: 2 restaurante/ baruri, 1 cafeanea, 1 fitness center.

FACILITATI CAMERE: hotelul dispune de 497 spatii de cazare. Facilitati: uscator de par, telefon, TV, aer conditionat, frigider, filtru ceai/ cafea, fier de calcat, seif, Internet (inclus in pret).

HOLIDAY INN FINANCIAL DISTRICT 3*: Hotelul se afla situat in apropiere de Wall Street precum si de punctul de finish al semimaratonului. Este cel mai inalt hotel din lantul Holiday Inn.

FACILITATI HOTEL: restaurant, cocktail bar, fitness center (deschis non-stop).

FACILITATI CAMERE: hotelul dispune de 192 spatii de cazare. Facilitati: uscator de par, telefon TV, aer conditionat, filtru de ceai/ cafea, fier de calcat, seif, Internet.


TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

PACHET SEMIMARATON 18.03.2018, NEW YORK, U.S.A.

Pret de la 755 euro/ persoana/ pachet

Pretul include:

4 nopti de cazare in camera dubla

Transfer la punctul de plecare in cursa de semimaraton (in momentul in care se intruneste numarul minim de persoane impus)

Inscrierea la semimaraton (optional)

Pachet de bauturi non-alcoolice pentru fiecare concurrent.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345