CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Escapada de lux in New York

februarie 26, 2018

New York, The Big Apple sau Orasul care nu doarme niciodata este de multa vreme o adevarata Mecca atunci cand vine vorba de distractie si cumparaturi. Si tocmai asta il face sa fie orasul tau preferat, astfel ca in nici un an nu ratezi ocazia de a-ti petrece o vacanta aici. Pentru ca i-ai vazut pana acum multe din fatete, te-ai hotarat ca in acest an sa o descoperi si pe cea de lux. Pentru aceasta ti-ai inchiriat un private jet, model Mustang Citation, cu care in luna septembrie vei ajunge la The Elite New York Showcase considerat a fi una dintre experientele exclusiviste ale industriei produselor de lux. In acest an el se desfasura in perioada 08.09 – 09.09.18, pe aeroportul Essex County, aflat la aproximativ 30km fata de Manhattan. In cadrul celor 4 sectiuni Jet-Set Lifestyle, Luxury Brand Show, Supercar Showcase si The Marine Showcase vei avea ocazia de a admira si testa cele mai performate produse ale industriei de lux. Vei gasi private jet-uri; elicoptere chartere; yacht-uri si diverse alte tipuri de ambarcatiuni; oferte de lux in zona de real-estate; bijuterii; opera de arta precum si solutii privind managementul finantelor.

Jet-Set Lifestyle

Jet-Set Lifestyle

Acest eveniment reprezinta un prilej de a experimenta in cel mai practic mod selectia de jet-uri, turboprops sau elicopetere, special proiectate atat pentru companii sau cat si pentru utilizatori privati, in scopuri de business sau leisure. Modelele expuse po fi pretestate in cadrul unor zboruri demonstrative.

The Marine Showcase

The Marine Showcase

Exponatele din cadrul acestei sectiuni au fost selectionate in functie de performantele lor, de design-ul spectaculos sau de gradul de noutate adus pe piata. Indiferent ca sunt achizitionate, pentru vacantele alaturi de familie, sau pentru a descinde pe mare impreuna cu partenerii de afaceri sau cu prietenii, aceste ambarcatiuni vin la pachet cu oferte de neegalat in vederea achizitionarii lor.

Supercar Showcase

Supercar Showcase

Oferta acestei sectiuni se adreseaza tuturor celor ce iubesc masinile, fie ca le conduc sau doar le colectioneaza. Sunt prezente aici marci premium ale unor modele clasice, masini personalizate, sau de teren. In vederea cresterii gradului de interactiune cu potentialii cumparatori in perioada de pre-sale, acestora li se ofera de catre furnizori posibilitatea efectuarii unor sesiuni de testare. In cazul in care acestea au loc intr-o zi de vineri, clientul mai poate pastra inca o zi masina, la hotelul in care este cazat, returnand-o a doua zi.

Luxury Brand Show

Image result for luxury brand show

New York-ul este o metropola emblematica in ceea ce privesc istoria si cultura americana. In acelasi timp este si locul in care branduri renumite din intreaga lume isi au stabilite sediile centrale. Sectiunea Luxury Brand Show, din cadrul The Elite New York Showcase, este menita sa puna in evidenta acest lucru, prin mix-ul pe care il realizeaza. Astfel ca pentru prima data in America, acest eveniment va reuni cele mai importante companii in domeniul bunurilor de lux, case de moda, galerii de arta precum si firme din domeniul managementului finantelor private.

O data incheiata vizitarea expozitiei te retragi in oras pentru a servi masa. In Manhattan gasesti restaurante detinatoare a 3 stele Michelin. Unul dintre acestea este restaurantul DANIEL. Locatia ofera preparate din bucataria franceza contemporana, fiind in permanenta vizata si laudata de catre expertii in domeniul culinar. Restaurantul  a devenit un reper in peisajul new yorkez. Aceasta se datoreaza atat preparatelor de o calitate deosebita, dar si a serviciilor si atmosferei aparte. Din anul 2010 DANIEL este detonator a 3 stele Michelin, intrand astfel in clubul celor 5 restaurante din zona Manhattan-ului ce detin aceasta distinctie. Un al restaurant extrem de apreciat si cautat in New York este LE BERNARDIN. Si aceasta locatie este detinatoare a celor 3 stele Michelin. Bucataria cu care isi incanta oaspetii se bazeaza pe preparate din fructe de mare In plus somelierul sef, Aldo Sohm este castigator in anul 2008 al titlului de “Cel mai bun sommelier al lumii”. LE BERNARDIN impresioneaza deasemenea prin designul interior, fiind amenajat asemenea unei galerii de arta.

Related image

Restaurant DANIEL in New York

Seara, dupa vizionarea unuia din show-urile de pe Broadway te poti retrage intr-unul din hotelurile de lux aflate in zona Central Park, asa cum este The Plaza Hotel 6*, sau pe 5th Avenue la The Peninsula 6* sau Mandarin Oriental 6*. Asta pentru a doua zi sa poti continua aceasta aventura de lux in The Big Apple City.

 Image result for the peninsula in new york

The Peninsula 6*, New York


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE