CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Grils just want to have fun on…bridal shower

octombrie 12, 2017

Cea mai buna prietena a ta se casatoreste in curand. Insa pana la Ziua cea Mare, in calitatea ta de domnisoara de onoare, trebuie sa ii organzezi petrecerea cea mai importanta, inainte de a deveni Doamna X. Este vorba despre: Petrecerea Burlacitelor. O cunosti de mult timp si stii, faptul ca este o persoana sofisticata. Asadar misiunea ta ar putea deveni imposibila, daca intre timp nu te-ai gandi sa iti scoti asii din maneca. Adica sa uiti de restaurantele si cluburile, pe care le bateati impreuna “in tinerete” si sa strigi fetelor adunarea, pentru o experienta complet noua:

PETRECERE LA CASTEL

Fiecare dintre voi ati fost in Franta. Aproape ca nici una nu a ratat celebrul week-end romantic, la Paris. Acum insa a venit timpul si pentru o “pyjama party”, intr-un cadru mai fancy, cum ar fi sa spunem…la castel. E o cu totul alta placere sa desfaci cadourile in fata semineului, sau pe marginea piscinei. Asta ca sa nu uitam de bataia cu perne, sau paharul de vin rosu. Alege asadar un castel, dinntr-un satuc frantuzesc si spune-le fetelor sa isi faca bagajele.

Related image

Chateau Aquila, Bourgogne, Franta

PETRECERE PE APA

Tuturor va place sa inotati, iar numarul vacantelor petrecute la mare, abia daca mai poate fi contorizat. Insa o vacanta in care sa va pierdeti pur si simplu in larg nu ati experimentat pana acum. Inchiriati asadar un yacht, in Italia si faceti-va propriul traseu si scenariu de petrecere pe apa.

Related image

Yach Cyclades 39,3 (port Trapani, Palermo)

PERTECERE LA SPA

Ziua Nuntii va fi nu doar plina de stress, ci si de foarte multa mancare. De aceea e bine ca viitoarea mireasa sa se pregateasca un pic. Asadar ii poti propune ei si fetelor o petrecere raw vegan, combinata cu sesiuni de yoga si masaje de relaxare.

Image result for girls on spa

Sianji Wellbeign Resort 5*, Bodrum


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE