CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Hai-hui prin Italia

iulie 26, 2018

5 circuite auto, menite sa-ti inspire vacanta

Despre Italia ati putea vorbi ore in sir. Este o destinatie de vacanta, in care macar o data la 2-3 ani simtiti nevoia sa evadati. Iar motivele sunt multe. Dintre toate insa cel mai important este cel legat de faptul ca aici v-ati cunoscut. Astfel cu timpul ati ajuns sa dezvoltati un adevarat ritual, de va veni in locul unde v-ati vazut intaia oara. Atractia pentru Italia insa reprezinta pentru voi mult mai mult decat povestea de dragoste. Aceasta pentru ca este o tara in care trebuie doar sa iti setezi bine scopul vacantei, pentru a sti exact in ce parte trebuie sa ajungi. Iar pe langa aceasta nici bucataria italiana, cu numeroasele sale preparate din fructe de mare, peste, paste, completate de vinuri, in mare parte de colectie, precum si de deserturi cu adevarat ametitoare pentru papilele gustative nu va sunt straine. Asadar, daca vara fiind nu veti putea rezista tentatiei de a „bifa” cel putin o sesiune de bronzare „a la siciliana”, plajele din sud va asteapta cu sezlong-urile si umbrelele de soare pregatite. In cazul in care racoarea padurilor si a lacurilor de munte sunt mai degraba preferatele voastre, atunci nordul tarii, cu renumitele lacuri Lago di Garda, Lago Maggiore si Lago di Como sunt un loc potrivit pentru a combina sesiunile de relaxare din vilele exclusiviste ridicate pe malurile acestora cu plimbari prin zona, sau mini-croaziere.  Sunteti amandoi firi dinamice, astfel ca nici in acest an nu veti putea ramane in acelasi oras, timp de doua saptamani cat v-ati propus sa petreceti anul acesta in Italia. Asa ca cel mai bine este sa inchiriati o masina, dupa care sa porniti in plimbare intr-un circuit tematic.

CIRCUIT AUTO “ORASE ROMANTICE DIN NORDUL ITALIEI”, 6 NOPTI/ 7 ZILE
Acest program este un adevarat rasfat al spiritului si simturilor. Aceasta pentru ca veti fi cazati in locatii istorice exclusiviste si veti ocazia sa va incantati papilele gustative cu preparatele bucatariei italiene. Totul completat de atmosfera romantica a unor orase precum Verona si Venetia, dar si de numeroasele repere culturale si istorice intalnite de-a lungul intregului traseu.

Related image
Venetia, Italia

CIRCUIT AUTO „SECRETELE GASTRONOMIEI SI VINURILOR ITALIENE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE
Acest circuit este potrivit tuturor celor indragostiti de bucatariei italiene. Pe parcursul celor 8 zile cat veti calatori de la Artimino la Florenta veti avea ocazia sa va delectati papilele gustative cu diferite preparate gastronimiei toscane, asezonate cu vinuri de colectie din zona.
Related image
Toscana, Italia

CIRCUIT AUTO “CINQUE TERRE – UN TINUT PITORESC”, 4 NOPTI/ 5 ZILE
Un circuit in zona Cinque Terre este o adevarata plimbare de-a lungul coastei, in timpul careia va veti bucura de o minunata panorama asupra marii. Riviera ligurica este o adevarata zona idilica unde veti putea vedea numeroase porturi, precum si golfuri renumite.

Image result for romantic travelling in cinque terre
Cinque Terre, Italia

CIRCUIT AUTO “FASCINANTA CALABRIE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE
Circuitul auto “Fascinanta Calabrie” este un program pe parcursul caruia veti avea ocazia, pe de o parte sa faceti cunostinta cu reperele culturale din zona si deasemenea sa va bucurati de un peisaj impresionant.

Image result for romantic couples travelling in calabria
Calabria, Italia

CIRCUIT AUTO “FASCINANTA SICILIE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE
Acest circuit va ofera ocazia de a calatorii in locuri incarcate de repere istorice si culturale, bucurandu-va in acelasi timp de peisajul extraordinar al sudului italian.

Related image
Cina romantica la malul marii, Italia


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE