CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Hai-hui prin Italia

iulie 26, 2018

Hai-hui prin Italia! 5 circuite auto, menite sa-ti inspire vacanta!

Despre Italia ati putea vorbi ore in sir. Este o destinatie de vacanta, in care macar o data la 2-3 ani simtiti nevoia sa evadati. Iar motivele sunt multe. Dintre toate insa cel mai important este cel legat de faptul ca aici v-ati cunoscut. Astfel, cu timpul, ati ajuns sa dezvoltati un adevarat ritual de a reveni in locul unde v-ati vazut intaia oara.

Atractia pentru Italia

Reprezinta pentru voi mult mai mult decat povestea de dragoste. Aceasta pentru ca este o tara in care trebuie doar sa iti setezi bine scopul vacantei. Trebuie sa stii exact in ce parte vrei sa ajungi. Iar pe langa aceasta, nici bucataria italiana, cu numeroasele sale preparate din fructe de mare, peste, paste, completate de vinuri, in mare parte de colectie, precum si de deserturi cu adevarat ametitoare pentru papilele gustative, nu va sunt straine.

Asadar, vara fiind nu veti putea rezista tentatiei de a „bifa” cel putin o sesiune de bronzare „a la siciliana”. Plajele din sud va asteapta cu sezlong-urile si umbrelele de soare bine pregatite. In cazul in care racoarea padurilor si a lacurilor de munte sunt mai degraba preferatele voastre, atunci mergeti spre nord. Nordul Italiei, cu renumitele sale lacuri Lago di Garda, Lago Maggiore si Lago di Como, este locul potrivit pentru a combina sesiunile de relaxare din vilele exclusiviste ridicate pe malurile acestora cu plimbari prin zona, sau mini-croaziere.  Sunteti amandoi firi dinamice, asa ca cel mai bine este sa inchiriati o masina si sa porniti intr-un circuit tematic.

CIRCUIT AUTO “ORASE ROMANTICE DIN NORDUL ITALIEI”, 6 NOPTI/ 7 ZILE

Acest program este un adevarat rasfat al spiritului si simturilor. Aceasta pentru ca veti fi cazati in locatii istorice exclusiviste. Veti avea ocazia sa va incantati papilele gustative cu preparatele bucatariei italiene. Totul va fi completat de atmosfera romantica a unor orase precum Verona si Venetia, dar si de numeroasele repere culturale si istorice intalnite de-a lungul intregului traseu.

cuplu la plimbare cu gondola in venetia
Venetia, Italia

CIRCUIT AUTO „SECRETELE GASTRONOMIEI SI VINURILOR ITALIENE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE

Acest circuit este potrivit tuturor celor indragostiti de bucatariei italiene. Pe parcursul celor 8 zile cat veti calatori de la Artimino la Florenta. Veti avea ocazia sa va delectati papilele gustative cu diferite preparate gastronimiei toscane, asezonate cu vinuri de colectie din zona.

cuplu la plimbare cu masina in toscana
Toscana, Italia

CIRCUIT AUTO “CINQUE TERRE – UN TINUT PITORESC”, 4 NOPTI/ 5 ZILE

Un circuit in zona Cinque Terre este o adevarata plimbare de-a lungul coastei. Va veti bucura de o minunata panorama asupra marii! Riviera ligurica este o zona idilica unde veti putea vedea numeroase porturi si golfuri renumite.

cuplu imbratisati in vacanta in cinque terre
Cinque Terre, Italia

CIRCUIT AUTO “FASCINANTA CALABRIE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE

Circuitul auto “Fascinanta Calabrie” este un program pe parcursul caruia veti avea ocazia, pe de o parte sa faceti cunostinta cu reperele culturale din zona si deasemenea sa va bucurati de un peisaj impresionant.

cuplu romantic in vacanta in calabria
Calabria, Italia

CIRCUIT AUTO “FASCINANTA SICILIE”, 7 NOPTI/ 8 ZILE
Acest circuit va ofera ocazia de a calatorii in locuri incarcate de repere istorice si culturale. De asemnea, va veti bucura de peisajul extraordinar al sudului italian.


Cina romantica la malul marii, Italia


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE