CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Oferte de circuite auto prin renumite zone viticole din Europa

august 10, 2017

Esti un fan al vinului de foarte buna calitate. Nici in vacanta nu pierzi ocazia de a achizitiona cate o sticla de licoare bahica, din fiecare destinatie in care ajungi. E timpul sa treci la urmatorul nivel, anume acela al circuitelor auto prin zone viticole renumite din Europa. Iata cam pe unde te-ai putea plimba cu masina, bucurandu-te din plin de vinuri renumite din Franta, Italia sau Spania.

CIRCUIT AUTO IN ZONELE VITICOLE MEDOC SI SAINT-EMILION, FRANTA

In timpul acestui circuit vei descoperi doua dintre cele mai cunoscute zone viticole din lume: Medoc si Saint-Emilion. De-a lungul celor 50km pe care se intinde “Route du Chateaux” vei intalni faimoasele podgorii Margaux, Latour si Mouton Rottschild.

Image result for Wine

Vezi oferta Holiday Club

CIRCUIT AUTO “PE DRUMUL VINULUI PIEMONTEZ”, ITALIA

Un circuit de 250km ce traverseaza o zona viticola italiana importanta din provicia Piemont. Timp de 6 zile vei participa la degustari de vinuri si te vei bucura de delicioasele preparate ale bucatariei italiene.

Image result for wine, auto circuit, italy, fun

Vezi oferta Holiday Club

CIRCUIT AUTO “PRIN UNIVERSUL VINURILOR SI GASTRONOMIEI ANDALUZE”, SPANIA

8 zile si 600km , numeroase degustari de vin, cine gourmet, vizite la obiective turistice importante precum Palatul Alhambra sau Muzeul Pablo Picasso, participare la demonstratii de echitatie. Toate acestea intr-una din cele mai frumoase provincii ale Spaniei, Andaluzia.

Related image

Vezi oferta Holiday Club


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE