CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Oferte de vacanta la adancime…marina :)

iulie 12, 2017

E vara si e foarte cald. Apa a devenit cel mai bun prieten al tau. Te imaginezi scufundandu-te in ea pentru a explora adancurile marii sau pentru a insoti temporar bancurile de pesti viu colorati din apele oceanului. Cum vacanta cea mare sta si ea sa inceapa, pentru a-ti transforma aceste vise in realitate, iti propunem sa alegi ca destinatie de concediu una din locatiile specializate in practicarea scuba diving-ului sau a snorkelling-ului.

Mai jos gasesti o selectie din oferta Holiday Club:

SCUBA DIVING

PORTUGALIA

Image result for scuba diving

Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel 5* (Algarve)

Resortul se afla situat in imediata apropiere a plajei in cadrul unui parc natural. Este locatie foarte potrivita atat pentru familii cu copii cat si pentru cupluri. Cu totii se bucura aici de oferta bogata de activitati de relaxare si petrecere a timpului liber. Martinhal Sagres Beach Family Resort Hotel 5* se compune din Martinhal Hotel si Martinhal Village.

Belmond Reid’s Palace 6* (insula Madeira)

Hotelul se afla situat intr-un peisaj impresionant deasupra Oceanului Atlantic si a plajei din Funchal. Reid hotel a fost deschis in anul 1891 apartinand lantului hotelier Belmond fiind in acele vremuri destinatia preferata de vacanta in timpul verii a monarhilor si artistilor.

OMAN

Related image

The Chedi Muscat – a GHM Hotel 5*sup (Oman)

Situat direct pe plaja privata cu o lungime de 370m lungime din Al Ghubbra resortul de lux The Chedi Muscat 5*sup este construit in mod traditonal din emiratul Oman.

MALDIVE

Image result for scuba diving

Conrad Maldives Rangali Island 5 * (Sud Ari Atoll)

Conrad Maldives Rangali Island 5* este un luxury resort compus din 150 vile spatioase, distribuite pe doua insule. Printre punctele de atractie ale locatiei se numara restaurantul subacvatic Ithaa, construit integral din sticla, precum si cele doua centre Spa.

SNORKELLING

EMIRATELE ARABE UNITE

Image result for snorkeling abu dhabi

Emirates Palace 6* (Abu Dhabi)

Resortul apartine lantului hotelier Kempinski. Este situat in partea continental a Emiratelor Arabe Unite, intinzandu-se pe o suprafata de 10ha si avand o plaja privata cu o lungime totala de 1,3km.

MAURITIUS

Related image

The Oberoi 5*

Resortul reprezinta o locatie exclusivista ce se afla la o distanta de 600m fata de plaja, find compus dintr-un complex de 71 de vile.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE