CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Where to propose her in 2018?

mai 10, 2018

Un “Da!” spus cu fermitate, un “Da!” plin de emotie, sau unul foarte timid. Sunt nenumarate felurile in care ea iti poate raspunde, atunci cand ii adresezi Marea Intrebare: Vrei sa fi sotia mea? Este momentul vostru special si mult asteptat. Asa incat va trebui sa se intample in locul perfect si la momentul potrivit. Iar mai presus de toate, sa fie imortalizat, astfel incat ori de cate ori veti dori, sa il puteti revedea. Pentru a te ajuta sa iti organizezi aceast moment unic, in cel mai mic detaliu, iti prezentam cateva din pachetele de „Cerere in casatorie” oferite de catre Holiday Club.

PRAGA

Image result for romantic proposal in prague

Praga este unul dintre cele mai romantice orase ale lumii. O cerere in casatorie aici nu este nici mai mult, nici mai putin decat perfectiune. Poti alege sa o auzi spunandu-ti marele “Da!” pe Podul Carol, la Castelul Praga sau in fata Casei care danseaza. Oricare din aceste locuri este mai mult decat potrivit pentru acest moment special. Pregateste-ti planul de atac in detaliu si nu uita sa il imortalizezi in cat mai multe ipostaze.

Pachet „Cerere in casatorie, Praga”

BARCELONA

Natalia's Portfolio - Image 1

Relatia voastra nu se poate numi altfel decat “hot”. Iar acum te-ai hotarit sa aduci totul la cote maxime. Ai decis sa ii adresezi marea intrebare: “Vrei sa fi sotia mea?”. Iar raspunsul pe care il astepti, va fi un “Da!” pasional, spus din tot sufletul sub soarele dogoritor al Barcelonei. Luat pe sus de acest moment mai mult decat fierbinte, nu uita ca vei dori si mai tarziu sa il revezi. Asadar ca pregateste-ti din timp imortalizarea sa in cat mai multe ipostaze.

Pachet „Cerere in Casatorie, Barcelona”

KYOTO

Coo's Portfolio - Image 1

 “Da!”-ul ei murmurat, atunci cand ii vei sopti la ureche Marea Intrebare, intr-unul dintre cele mai importante orase ale Japoniei, asa cum este Kyoto, va fi un moment de nepretuit. Caci nu este un lucru obisnuit, acela de a-ti cere iubita de sotie intr-un oras care timp de un mileniu a fost sediul familiei regale japoneze. Pregateste totul in cel mai mic detaliu si nu scapa din vedere sa imortalizezi delicatetea si sensibilitatea acestui moment.

Pachet „Cerere in casatorie, Kyoto”

NEW YORK

Armando's Portfolio - Image 1

Cererea ta in casatorie, in orasul are nu doarme niciodata, nu va fi altceva decat un prilej de intensa fericire. “Da!”-ul ei plin de o bucurie nemarginita, rostit pe acoperisul Empire State Building, cere ca neaparat sa aveti un fotograf prin preajma, astfel incat momentul sa fie imortalizat.

Pachet „Cerere in casatorie, New York”

VIENA

Image result for romantic proposal in vienna at the belvedere palace

Cu numeroasele sale palate regale si gradini publice, Viena este un adevarat oras de poveste. O locatie perfecta pentru a auzi “Da!”-ul ei romantic, atunci cand ii vei adresa Marea Intrebare, fie ca o vei face in curtea Palatului Belvedere, sau la Opera, in acordurile „Nuntii lui Figaro”.

Pachet „Cerere in casatorie, Viena”

PARIS

Image result for romantic proposal in paris

Paris, orasul iubirii. Nu exista nici un motiv mai puternic decat acesta, pentru a-ti cere iubita in casatorie pe Champs Elysee, la Versailles sau Tour Eiffel. Oriunde in acest oras te-ai gandit sa ii adresezi intrebarea: Vrei sa fi sotia mea? Este un loc potrivit pentru a nu primi decat raspunsul fericit: “Da!”

Pachet „Cerere in casatorie, Paris”

LISABONA

Image result for romantic proposal in lisbon

Cu briza marii, mangaindu-va fatel si in acorduri de fado, ii vei putea adrea Marea Intrebare in cel mai romatic fel. Iar “Da!”-ul ei, bine gandit, nu te va lua prin surprinder, dar iti va taia pentru cateva secunde respiratia.

Pachet „Cerere in casatorie, Lisabona”


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE