CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Where to propose her in Asia?

septembrie 20, 2018

Toamna incepe sa prinda contur din ce in ce mai mult. O data cu coloritul divers si pastelat al frunzisului, starea de melancolie si plusul de romantism din sufletele voastre incep sa creasca simtitor. Si pentru ca de la inceputul acestui ti-ai propus sa iti ceri iubita de sotie, te gandesti ca acum sa o “rapesti”, iar apoi sa fugi cu ea undeva departe-departe de lumea dezlantuita. Unul din locurile potrivite, in aceasta perioada a anului este continentul asiatic. Iata cateva dintre propunerile de locatii, din oferta Holiday Club, pe care vrem sa ti le facem:

SINGAPORE
Brandon's Portfolio - Image 1
Credit photo: Flytographer, Brandon (photographer in Singapore). Location: Gardens by the Bay
Un “Da!” spus cu toata puterea printre zgarie-norii singurului oras-stat din lume, Singapore. Maretia constructiilor urbane, combinata cu peisajistica futurista a unor parcuri precum Gardens by the Bay si promenada Clarke Quay, intesata de terase sre restaurante, imprima oricarui vizitator al acestei metropole cosmopolite, o atitudine extrem de efervescenta. Asa ca dupa marele moment al intrebarii decisive “Vrei sa fii sotia mea?”, orasul va asteapta sa sarbatoriti, dar mai ales sa imortalizati experienta in imagini.

BALI
Gusmank's Portfolio - Image 43
Credit photo: Flytographer, Gusmank (photographer in Bali). Location: rice plantation & rain forest
In timp ce va leganati intr-un Bali Swing, deasupra padurii tropicale, ii vei sopti iubitei tale la ureche, acea intrebare pe care ea o asteapta de ceva vreme: “Vrei sa fii sotia mea?”. Fara sa isi intrerupa starea de reverie, ea iti va raspunde cu ochii-nchisi: “Da!”.  Restul e tacere si traire deplina a acestui moment unic asteptat. Cu toate astea insa, undeva jos, intr-un colt, un fotograf foarte inspirat incearca sa surprinda ipostazele cele mai romantice si expressive din starea voastra.

KYOTO
Coo's Portfolio - Image 1
Credit photo: Flytographer, Coo (photographer in Kyoto), Location: Orange Pavillion
“Da!”-ul ei murmurat, atunci cand ii vei sopti la ureche Marea Intrebare, intr-unul dintre cele mai importante orase ale Japoniei, asa cum este Kyoto, va fi un moment de nepretuit. Caci nu este un lucru obisnuit, acela de a-ti cere iubita de sotie intr-un oras care timp de un mileniu a fost sediul familiei regale japoneze. Pregateste totul in cel mai mic detaliu si nu scapa din vedere sa imortalizezi delicatetea si sensibilitatea acestui moment.

PHUKET

Image result for proposal in phuket at huge buddha
Credit photo: Olga. Location: Big Buddha monument, on Phuket island
Dupa o binemeritata repriza de stat la soare si innotat in Andaman Sea, ce inconjoara cea mai mare insula a Thailandei, care este Phuket, porniti in plimbare catre una dintre atractiile iconice ale acesteia, anume reprezentarea gigantica a lui Buddha, situata pe varful dealului Nakkerd. Aici, in apropierea acestuia, intr-o atmosfera ce imbina in egala masura latura spirituala cu cea comerciala, precum si relaxarea de vacanta ce ce domina in zona, iti vei simti insipirat sa iti intrebi iubita: “Vrei sa fii sotia mea?”


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE