CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Spune-mi cand iti faci luna de miere, ca sa-ti spun unde sa pleci

mai 26, 2017

Pregatirile de nunta sunt gata. Totul este pus la punct pentru “Ziua cea Mare”. Mai ramane sa va hotarati unde anume veti petrece prima voastra vacanta in calitate de sot si sotie. Adica mai exact, unde se va intampla LUNA DE MIERE. Aceste trei cuvinte declanseaza instant in mintile multora dintre voi liste intregi de destinatii “hot”: Jamaica, Hawaii, Mexic….Totusi oricat de perfecte ar parea ele, nu sunt chiar oricand recomandabile pentru o luna de miere si nici chiar pentru o vacanta obisnuita. Asadar, in functie de luna in care planuiti sa plecati in honeymoon, va prezentam cateva optiuni de locatii:

IANUARIE

SYDNEY, AUSTRALIA – O destinatie aflata in plina vara, atunci cand toata Europa tremura de frig. Bonus, intrarea intr-un Nou An o sarbatoriti cu 7 ore inaintea celor ramasi acasa in Romania.

Image result for sydney

Sydney, Australia

FEBRUARIE

NEGRIL, JAMAICA – Vara, mare, soare si party raegge. In prima sapatmana a lunii februarie aici are loc eveneimentul “Bob Marley Birthday Bash”.

Image result for honeymoon in jamaica

Jamaica

MARTIE

BUENOS AIRES, ARGENTINA – Tango-ul si vinurile argentiniene se combina perfect in martie cu o sesiune de shopping in timpul ” Fashion Week”.

Image result for buenos aires tango

Buenos Aires, Argetina

APRILIE

HAWAII – Hula dance este numele de cod al acestei destinatii in luna aprilie. Atunci are loc cel mai mare festival din lume dedicat acestui tip de dans, “Merrie Monarch Festival”.

Image result for hula dance

Hawaii, Hula Dance

MAI

ST. LUCIA – In afara sesiunilor generoase de bronzat, printre highlight-urile destinatiei se numara festivalul de jazz  “St. Lucia Jazz Arts”, pietele cu produse de artizanat, sau resortul Cap Maison ce detine cel mai faimos restaurant din zona.

Image result for naples florida beach

St. Lucia

IUNIE

ICEBERG ALLEY, NEWFOUNDLAND – Nu ratati spectacolul oferit de ghetarii de peste 10.000 de ani, ce la final de primavara incep sa pluteasca de-a lungul coastei candiene. Fenomenul este impresionant prin faptul ca se petrece extrem de aproape de tarm, astfel ca ii puteti observa in amanunt de la fereatra camerei de hotel.

Image result for ICEBERG ALLEY, NEWFOUNDLAND

Iceberg Alley, Newfoundland

IULIE

POLINEZIA FRANCEZA – bucurati-va de vremea perfecta pentru plaja si participati la “Heiva I Tahiti”, eveniment ce se desfasoara timp de mai multe saptamani si cuprinde spectacole de dans, muzica, precum si numeroase evenimente culturale.

Image result for most beautiful places in the world for honeymoon

Polinezia Franceza

AUGUST

VANCOUVER, BRITISH COLUMBIA – Este considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii datorita arhitecturii sale, a vietii de noapte precum si a numeroaselor evenimente culturale. Printre ele se numara si “Honda Celebration of Light” constand intr-o serie de show-uri pirotehnice si un festival de muzica.

Image result for vancouver, british columbia

Vancouver, British Columbia

SEPTEMBRIE

SANTORINI, GRECIA – O locatie ce combina in mod armonios plaje cu nisip vulcanic,  peisaje spectaculoase si renumita bucatarie greceasca.

Image result for honeymoon in santorini

Santorini, Grecia

OCTOMBRIE

SEREGENTI PARK, TANZANIA – Octombrie este luna in care Marea Migratie ce se desfasoara in partea de est a Africii ajunge in zona Seregenti National Park. Aveti astfel ocazia de a vedea o serie de animale salbatice precum lei, bivoli, elefanti, rinoceri si leoparzi.

Image result for serengeti park

Seregenti Park, Tanzania

NOIEMBRIE

MARAKESH, MAROC – O data ce doagoarea soarelui de vara s-a potolit, Marocul devine o destinatie mai mult decat potrivita pentru luna de miere. Bucurati-va asadar de vremea numai buna pentru plimbare si mergeti in pietele traditionale (souks), ascultati cantecul muezinilor, iar in final faceti o plimbare cu camilele in desert.

Image result for honeymoon in morocco

Maroc

DECEMBRIE

NASSAU, BAHAMAS – O destinatie renumita pentru plajele cu nisip fin, rezervatiile naturale, unde puteti intalni specii rare de animale precum iguana de Bahamas si pentru parcurile subacvatice in care se practica snorkelling-ul. Toate acestea va vor face sa afirmati precum scriitorul Ernest Hemingway, faptul ca Bahamas a devenit a doua dumneavoastra casa.

Image result for honeymoon in bahamas

Bahamas

Sursa @Brides.com, 01/30/2015

 

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE