CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Tips and tricks for Bali

septembrie 7, 2017

Ai vrea ca tot anul sa fie vara. Atunci iti recomandam ca urmatoarea ta destinatie de vacanta sa fie Bali. Supranumita si “Insula Zeilor” aici gasesti locul in care te bucuri, atat de caldura soarelui, cat si de intinderea plajelor. E taramul copilariei, locul unde te dai in leagan, zburand pe deasupra padurii tropicale. Si mai presus de toate Bali este insula rasfatului simturilor…

UNDE SA STAI

In cazul in care mai mult decat de plaje esti fascinat de Infinity Pools, atunci THE AYANA RESORT 5*SUP, din Jimbaran este locatia perfecta, pentru a experimenta cateva dintre acestea.

Related image

The Ayana Resort 5*sup

Intalnirea cu padurea tropicala este o experienta de neratat, asa ca pentru a fi in mijlocul evenimentelor cel mai recomandabil este sa te cazezi la  VICEROY BALI 5*SUP in Ubud

Image result for viceroy bali

Viceroy Bali 5*sup, Ubud

Luxury is your second name! Nimic nu este mai potrivit pentru tine, decat sa te cazezi intr-una din generoasele vile ale resortului BULGARI RESORT BALI 6* din Uluwatu, ale caror suprafete variaza intre 300mp si 1300mp.

Bulgari Resort Bali 6*, Uluwatu

UNDE SA MANANCI

Cina romantica

CAFÉ ORGANIC (Seminyak, Canggu) – un local in care te poti rasfata cu smoothie-uri generoasen si diverse. Localul este specializat in prepararea acestora, precum si a altor produse pe baza de fructe.

RESTAURANT MOZAIC UBUD (Ubud) – intr-o atmosfera balineza, acest local ofera oaspetilor sai o adevarata incantare a papilelor gustative, cu preparatele unei bucatarii exclusiviste.

CUCA RESTAURANT (Jimbaran) – este o locatie specializata in prepararea de tapas-uri, cocktail-uri si desert-uri. In pregatirea acestora se imbina tehnicile de gatit vest-europene cu ingrediente traditional indoneziene.

RESTAURANT TIGER PALM (Seminyak) – preparatele pe care le puteti servi in aceasta locatie se inspira din bucataria malaeziana. Astfel printre ingredientele cu care va veti incanta papilele gustative se numara: curry, taitei de orez si peste proaspat.

CE SA FACI

Related image

The Bali swing

THE BALI SWING – este cel mai potrivit mod de a vedea statiunea Ubud, adica dintr-un leagan ce pluteste pe deasupra padurii tropicale.

TEGALLALANG RICE TERRACE – se afla tot in Ubud. Aici puteti puteti vedea plantatiile de orez, precum si sistemul balinez de irigare al acestora.

THE CANGGU BEACH

ULUWATU TEMPLE – unul din punctele cele mai potrivite, pentru a panorama insula Bali. Fiti insa foarte atenti la maimute intrucat au obiceiul de fura diverse lucruri de la turisti, cum ar fi spre exemplu…ochelarii de soare.

UNDE SA FACI SHOPPING

Image result for shopping in bali with fun

KIM SOOHOME – este un concept de boutique-cafenea ce imbina stilul balinez cu cel din insulele grecesti.

BALI BOAT SHED – este unul din magazinele ideale pentru achizitionarea de suveniruri penru cei de acasa.

UBUD MARKET BALI – Mergeti pentru a va face cumparaturile din bazarul local, una din locatiile filmului Eat.Pray.Love

 

Sursa @ Loren Conrad blog/ august 2017


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE