CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Toamna se numara destinatiile de nota 10

august 17, 2017

In curand vine toamna. Ei si, doar nu o sa intri in starea de melancolie. In loc sa meditezi nostalgic la zilele de vara petrecute pe plajele din Europa, mai bine ar fi sa-ti spui “The show must go on!” si sa iti planifici urmatoarea vacanta, cat mai departe – departe de casa. Nu de alta, dar destinatiile exotice abia asteapta sa te primeasca in bratele lor calduroase. Asadar urmatoarea oprire poate fi in China, Dubai, Madagascar sau Ecuador. Daca prea multa caldura totusi nu-ti place, ai putea merge in Islanda, sa te mai racoresti un pic. Iata propunerile noastre, din oferta Holiday Club, pentru destinatii de nota 10 ale vacantei de toamna.

MEXIC

Image result for mexicans

Fiesta Mexicana „Cinco de Mayo” (victoria trupelor mexicane asupra celor franceze)

O tara unde in afara resorturilor de lux, a plajelor impresionante, precum si a numeroaselor posibilitati de practicare a sporturilor nautice aveti ocazia de a vizita si vestigii ale vechii culture maiase.

Belmondo Copacabanas Palace 5*, Buenos Aires

Belmondo das Cataratas 5*sup, Iguazu

ECUADOR

Related image

Rezervatie naturala – insulele Galapagos

Printre punctele de atractie ale acestei destinatii turistice se numara: nesfarsitele paduri tropicale, mostenirea culturala a civilizatiei incase iar mai presus de toate insulele Galapagos, un adevarat paradis al vietuitoarelor marine.

Casa Gangotena 5*, Quito

Circuit „Galapagos Wildlife Adventure 2017”, 10 zile

CHINA

Image result for tea ritual in china

Ceremonia ceaiului in China

Nici una din tarile continentului asiatic nu pune la dispozitia turistului, spre explorare, o natura mai bogata si mai diversa, combinata cu o mostenire culturala si istorica vasta, precum China. Bogatia, aproape imposibil de zugravit, din templele si palatele sale, este rezultatul a peste 5000 de ani de istorie. Poti alege sa incepi a deslusi aceasta destinatie in timpul unei croaziere de 13 zile, pe raul Yangtze, care te va purta de la Beijing si pana in Shanghai.

Circuit „China and the Yangtze”, 13 zile

EMIRATELE ARABE UNITE

Image result for fun in dubai

Dubai, Emiratele Arabe Unite

O destinatie turistica ce trage si fascineaza prin contraste. Emiratele sunt imbinarea dintre universul tradional arab cu luxul si comfortul contemporan. O vacanta aici iti va oferi ocazia de a vedea cum de pe plajele intinse, cu nisip fin, poti imediat ajunge in desert sau cum traditionalele piete arabe (souks) coexista cu mall-urile super-tehnologizate.

The Ritz Carlton Abu Dhabi, Grand Canal 6*, Abu Dhabi

Emirates Palace 6*, Abu Dhabi

Jumeirah at Ethiad Towers 6*, Abu Dhabi

Parc de Distractii MOTIONGATE, Dubai

Water Park LEGOLAND, Dubai

SRI LANKA

Related image

Centru de wellness, Sri Lanka

Plaje impresionate, paduri seculare, plantatii de ceai, precum si o istorie, veche de mii de ani, fac din Sri Lanka una din destinatiile turistice de top ale zonei Oceanului Indian.

Siddhalepa Ayurveda Resort 4*, Wadduwa

Lanka Princess Hotel 4*sup, Beruwela

Circuit „Gourmet Traveller Sri Lanka with Helen Anderson”, 14 zile

THALINDA

Image result for people, beautiful landscapes, thailanda

Pe plaja, Thailanda

O tara si o destinatie turistica renumita prin templele buddhiste, aurite si viu colorate, prin plantatiile de palmieri, plajele extrem de intinse, precum si prin resorturile luxoase, ce ofera servicii turistice de cea mai buna calitate.

The Peninsula Bangkok 6*, Bangkok

Pachet sejur Bangkok & Pattaya, 6 nopti/ 7 zile

Pachet sejur Hua Hin & Chiang Mai, 7 nopti/ 8 zile

KENIA

Image result for masai people jumping

In mijlocul triburilor Masai & Obiceiul Saritului, Kenia

O destinatie turistica ce impresioneaza prin peisajele deosebit de frumoase, prin plajele intinse, precum si prin varietatea de animale salbatice ce pot fi admirate in timpul sesiunilor de safari. Nu in ultimul rand Kenia este renumita si datorita locuitorilor sai, urmasi ai triburilor Masai, ale caror obiceiuri stravechi le-au pastrat pana astazi.

Mahali Mzuri Lodge (Masai Mara Game Reserve)

Program safari „Great Migration in safari style”

MADAGASCAR

Image result for on the beach in madagascar

Lemur, Madagascar

Insula Madagascar este situata in partea de sud-est a Africii. Este o destinatie extrem de cunoscuta datorita padurilor de baobabi si a lemurilor. Peisajul insulei este extrem de divers, plecand de la padurile tropicale si ajungand pana la desert.

Constance Tsarabanjina 4*sup

MAROC

Related image

In desert, Maroc

Aceasta tara e una in destinatiile turistice care nu ar trebui sa lipseasca din lista de vacanta a nimanui. Ofertele sale, atat cea culturala cat si cea turistica sunt extrem de variate: poti face un circuit al vechilor cetati medievale, precum cea de la Medina sau te poti aventura intr-un jeep-safari printre dunele de nisip ale desertului.

Four Seasons Resort Marrakech 6*, Marrakech

Circuit clasic Maroc, 7 zile

ISLANDA

Image result for islanda

Aurora Boreala, Islanda

Aflata in punctul de confluenta intre doua placi tectonice, Islanda este un taram de gheata si foc. Rezerva-ti o saptamana pentru a observa indeaproape punctele de atractie ale acestei tari. Construieste-ti propriul traseu prin pesterile vulcanice, observa vulcanii activi, relaxeaza-te in zona izvoarelor termale. Acest circuit iti va oferi prilejul de a ramane cu amintiri de neuitat.

Circuit „Exploreaza Islanda”, 7 zile


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE