CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta in Delta Dunarii

iunie 7, 2017

Vacanta in Delta Dunarii

Delta Dunarii, o destintie cu toate accesoriile de vara la ea. Plaja, canalele pe care sa te plimbi cu barca, locuri de pescuit si admirat natura. Iar pe deasupra totul se imbina cu multa liniste si relaxare. Holiday Club va prezinta o selectie de oferte pentru o vacanta in Delta Dunarii:

PENSIUNEA IARA 4*

Ilganii de Jos, Tulcea

Construita pe malul stang al bratului Sfantu Gheorghe, in satul Ilganii de Jos, la doar 12 km distanta de Tulcea, pensiunea Iara va invita sa va incarcati cu liniste, cu verde si albastru, in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, locul mult ravnit de cautatorul de inedit, de pescarul amator sau profesionist.

https://img.holidayclub.ro/foto/IARA8.jpg

Pensiunea Iara, Ilganii de Jos, jud. Tulcea

LIMANUL RESORT 4*

Chilia Veche, jud. Tulcea

Amplasat pe malul drept al Bratului Chilia din Delta Dunarii – cea mai bine conservata Delta din Europa si un important centru din Patrimoniul Mondial UNESCO – in imediata vecinatate a Rezervatiei Naturale Rosca Buhaiova ce gazduieste cea mai spectaculoasa colonie de pelicani salbatici de pe continent, Limanul Resort este accesibil atat pe apa, cat si pe uscat.

https://img.holidayclub.ro/foto/54315646.jpg

Limanul Resort 4*, Chilia Veche, jud. Tulcea

DELTA NATURE RESORT 5*

Somova, jud. Tulcea

Situat in Tulcea, in mijlocul rezervatiei naturale Delta Dunarii, complexul de 5 stele Delta Nature este inclus in Patrimoniul UNESCO, si ofera 30 de vile private pe malul lacului Somova, precum si excursii organizate cu barci cu motor, catamarane, elicoptere si ATV-uri.

https://img.holidayclub.ro/foto/16061429.jpg

Delta Nature Resort 5*, Somova, jud. Tulcea


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE