CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Oferta de vacanta in castele din Romania

iulie 20, 2017

Vacanta la castel. Ce poate fi mai cool de-atat? Locatii retrase, cladiri vechi, multe povesti, atmosfera ce din cand in cand iti da cativa fiori pe sira spinarii. E un concediu clar “iesit din rand”. Daca te tenteaza sa fii altfel, iata cateva propuneri din oferta HolidayClub:

CASTELUL DANIEL

Talisoara, jud. Covasna

Image result for castelul daniel covasna

Camera Constantinopole – Castelul Daniel (Talisoara, jud. Covasna)

Castelul Daniel este o cladire ridicata in secolul al XVII-lea de catre familia nobiliara Daniel, din Tinutul Secuiesc. In anul 2008 cladirea este complet restaurata de catre actualii proprietari, familia Racz. Intregul proces s-a derulat cu foarte de multa raspundere, pastrandu-se cat mai mult din constructia initiala. Astfel au fost puse in evidenta picturile murale, iar vechile grinzi de stejar a castelului a fost integrate in desing-ul actual al camerelor.

CASTELUL PRINTULUI VANATOR

Deva

sala-protocol1

Sala de protocol – Castelul Printului Vanator

Aflat undeva la granita dintre veacuri acolo unde istoria si-a facut rostul ei, in inima Transilvaniei, intr-un colt de legenda si civilizatie, Castelul Printul Vanator se vrea un strigat in timp, o chemare spre regasirea unor vremuri demult apuse. Cum treci de portile castelului, te trezesti intr-o cu totul alta lume …

CASTELUL STURDZA

Miclauseni, jud. Iasi

Related image

Castelul Sturdza – Miclauseni (jud. Iasi)

Asezat pe o veche mosie boiereasca ce dateaza din secolul XV,  in apropierea drumului mare medieval, Castelul de la  Miclauseni se afla astazi situat la 65 de km departare de Iasi, pe partea stanga a drumului national E 583 ce duce spre localitățile Roman – Piatra Neamț. Satul Miclăușeni în cadrul căreia este așezat acest frumos complex este parte componentă a comunei Butea, comună care este așezată în partea de Sud-Vest a județului Iași, la o distanță de 20 de km sud de  Tg. Frumos și 28 de km nord-vest de Roman.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE