VALEA CU PESTI, 4* Transfagarasan, Romania de la 133 lei
NUME: Valea cu Pesti 4*
DESTINATIA: Transfagarasan
TARIF: de la 133 lei /persoana in camera dubla/noapte

HIGHLIGHTS
  • Jacuzzi
  • Teren de sport multifunctional
  • Sauna
  • Piscina

DESPRE

Hotel Valea cu Pesti 4* are un amplasament de exceptie pe Transfagarasan, intr-o zona in care pe un arc de cerc de 270 grade, ofera turistilor cazare si o priveliste minunata asupra Lacului Vidraru si a Muntilor Fagaras. Amplasat pe Transfagarasan,hotelul ofera cazare in apropierea lacului Balea , intr-un cadru natural deosebit, la o altitudine de 875 m pe malul Lacului Vidraru, la numai 7 km de Barajul Vidraru,la doar 30 de minute de Balea Lac, la 12 km de Cetatea Poienari  si la mai putin de 38 km de Curtea de Arges pe celebrul drum Transfagarasan – DN7C.


FACILITATI

Complexul turistic Valea cu Pesti are o capacitate totala de cazare de 60 de camere cu spatii destinate serviciilor de agrement, restaurant, seminarii-conferinte.

La demisol este amplasata zona SPA (piscina interioara, sauna, jacuzzi) si zona de agrement (sala bowling, biliard si tenis de masa) si o sala multifunctionala. La parterul complexului se afla receptia, barul de zi, sala de conferinte (capacitate 80 de locuri, dotata cu ecran proiectie, videoproiector, flip-chart, sistem audio, sistem traducere simultana, laptop, televizor, DVD player) si restaurantul (capacitate 160 locuri). Camerele oferite turistilor sunt amplasate la etajele 1-4.

Toate camerele au TV color conectat la un sistem de televiziune prin satelit, telefon cu acces direct la linie internationala si aer conditionat. Fiecare camera are grup sanitar propriu cu: lavoar, wc, cada/cabina de dus, foehn si telefon. Accesul spre camere se face cu liftul sau pe scari iar accesul in camere este direct din holul de nivel si aproape toate camerele au balcon.


BINE DE STIUT

• Pe langa serviciile de baza oferite, complexul ofera servicii de agrement si petrecere a timpului liber atat in incinta complexului (pisicina interioara, sauna, jacuzzi, bowling, biliard, ping-pong), posibilitatea practicarii unor jocuri de salon (sah, rummy, table, carti de joc), cat si in afara acestuia prin practicarea unor activitatii ca: drumetii montane, agrement pe Lacul Vidraru sau activitati pe terenul de sport multifunctional aflat in dotarea complexului turistic (tenis, minifotbal, baschet, handbal, volei, etc).

• Tarifele includ cazare, mic dejun si acces la piscina, sauna, jacuzzi si TVA

• Pentru copiii sub 10 ani, cazarea cu mic dejun este gratuita (fara pat suplimentar).

• Pentru al III-lea loc cu pat suplimentar în camera dubla sau folosirea canapelelor din apartament/garsoniera se percepe un supliment de 80 LEI/PERS /ZI – cazare cu MD

Check-in: ora 1600 – 1900; check-out: ora 1200

• Program mic dejun: 8 – 10; program restaurant: 12 – 22; program zona de agrement: 10 – 22

• Hotelul asigura parcarea in limita a saizeci de locuri de parcare (40 de locuri in zona hotelului si 20 de locuri in parcarea din zona DN7C – 150 m de hotel)

• Internetul functioneaza la parametrii optimi in zona receptiei/lobby-bar; in camere semnalul poate fi fluctuant in functie de traficul total din hotel.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345