Despre Noi

DESPRE HOLIDAY CLUB


Se spune ca o calatorie se masoara cel mai bine in prieteni si nu in kilometri.
Cand in viata ai alaturi la orice pas prietenii si familia, calatoriile devin prilejul perfect pentru a petrece timpul impreuna, de a descoperii noi orizonturi, de a-ti deschide mintea si inima spre noi aventuri. Despre asta este vorba in „Holiday Club”.

Creat de oameni cu pasiune pentru calatorie si impotriva monotoniei, misiunea noastra este de a ajuta iubitorii de calatorii sa gaseasca acel loc cu totul special indiferent de preferintele si bugetele acestora.

Prin oferirea unui ghid unic si independent pentru cele mai bune oferte de cazare de peste tot din lume, oaspetii nostri se vor intoarce sigur din calatoriile lor nu numai cu un sejur de neuitat, dar, de asemenea, cu o bogata experienta culturala.

Cu toate acestea nu exista nici o formula complicata sau usoara pentru a descrie ceea ce face un club de vacanta sa fie special. Frumusetea prin insasi natura sa este subiectiva, dar exista unele fundamente pe care ar trebui intodeauna sa contam. Oricare ar fi pretul, destinatia sau loculul pe care il vom vizita, trebuie sa ne simtim ca intr-o a doua casa, trebuie sa ne simtim bine sa fim acolo.   

Bine ati venit in „Holiday Club” !

DE CE CLUB?


Echipa Holiday Club are experienta la scara larga in cautarea de cele mai bune locuri de cazare. Dintre miile de hoteluri avute in portofoliu pana in prezent, doar un numar mic a fost considerat suficient de special pentru a fi inclus in ghidul nostru.

Fiecare hotel a fost ales pentru ca avea ceva cu adevarat special, fie ca este vorba de servicii excelente, decor si bun gust, atmosfera, arhitectura singulara sau imprejurimi frumoase. Selectia este la fel de diversa ca si clientii nostri, de la refugii romantice montane, vile istorice, case si conace de lux, precum si locuinte simple de pe litoral si hoteluri elegante ale oraselor mari sau mici.

SFATURI


Holiday Club este aici pentru a va ajuta sa alegeti cazarea ideala. Poate ca sunteti in cautarea unei calatorii gastronomice, poate vreti sa mergeti in drumetii in apropierea unui refugiu montan, sau pur si simplu doriti sa va pierdeti in peisajele frumusetii naturale. Oricare ar fi interesele si bugetul dvs, Holiday Club este aici pentru a va ajuta sa gasiti locul perfect pentru dumneavoastra.

 

CUNOSTINTELE NOASTRE


In afara de informatiile complete si fotografiile cu destinatiile noastre promovate, Holiday Club ofera un blog ce cuprinde materiale utile despre istoria locala, cultura si activitatile – sortate in functie de regiunea hotelurilor de referinta, pentru a face mult mai usoara alegerea.

 

HOLIDAY CLUB TEAM


The Holiday Club a fost infiintata in 2016 de catre Elena Serotencu, cu scopul de a crea un nou tip de ghid pentru hoteluri exceptionale, destinatii unice, si locuinte facute de oamenii care iubesc sa calatoreasca, despre cultura artei culinare, si bucuria de a experimenta o emotie unica de cultivare a artei de a calatorii si acest lucru este conceptul ce sta la baza Holiday Club.