Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-lui www.holidayclub.ro

Bine ati venit pe SITE-ul WWW.HOLIDAYCLUB.RO! Acest website (numit in continuare “SITE”) va este oferit de SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Unirii, Nr. 72, Bl. J3C, Tronson 2, Et. 1, Birou 101, Sector 3, cod postal RO-030836. SITE-ul a fost creat pentru informarea clientilor SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL, utilizarea acestui SITE fiind conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare de mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci cand accesati SITE-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale. In cazul in care NU sunteti de acord cu toti acesti termeni, NU accesati sau utilizati acest SITE.

Copyright – drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele de pe acest SITE, incluzand imagini, texte, elemente de grafica web, programe si alte date reprezinta proprietatea intelectuala a societatii SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL si a furnizorilor sai, fiind protejate de Legea pentru protectia drepturilor de autor si de cea privind proprietatea intelectuala.
SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL isi rezerva toate drepturile pentru acest SITE si pentru continutul acestuia. Continutul acestui SITE este oferit doar cu scop informativ si pentru uz personal si NU poate fi folosit in scop comercial, copiat, reprodus, distribuit, vandut, in alte scopuri, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al administratorului SITE-ului. Totusi, este posibila tiparirea de pagini complete de pe SITE sau copierea fisierelor, pentru uz personal, necomercial.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL, la adresa de e-mail: office@berstravel.ro 

Conditii de utilizare a SITE-ului:

Utilizatorii SITE-ului trebuie sa aiba varsta implinita de minim 18 ani, capacitatea legala de a initia actiuni juridice si sa isi asume responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele lor;
Utilizatorii SITE-ului au dreptul sa vizualizeze SITE-ul, sa tipareasca parti ale continutului SITE-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, necomerciale. Este interzisa copierea, reproducerea partiala sau integrala a SITE-ului in scop comercial, fara a obtine acordul scris prealabil, de la administratorul SITE-ului;
Utilizatorii SITE-ului NU au dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului SITE-ului;
Utilizatorii pot trimite sugestii, comentarii sau poze din destinatiile in care au calatorit,  acestea devenind astfel proprietatea SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL;
Este interzis sa se utilizeze SITE-ul in scopuri speculative, de generare a unor rezervari false si frauduloase;
Este interzis ca utilizatorii sa trimita materiale sau comentarii politice, pornografice, rasiste sau alte materiale care contravin legii;

Conditiile generale de rezervare servicii pe www.holidayclub.ro

Orice cerere de rezervare inregistrata pe SITE va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL si va intra in vigoare Contractul cu Clientul. Toate serviciile turistice publicate pe SITE sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor. Termenii si conditiile Furnizorului (incluzand regulile de transport al pasagerilor impuse de companiile aeriene si cele ale companiilor de croaziera) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui SITE.

Termenii Furnizorilor pot include prevederi referitoare la diferite proceduri de plata, obligatii, anulari, modificari ale rezervarilor si restituiri de bani (daca este cazul) ori restrictii de alta natura. Unele companii aeriene pot impune taxe suplimentare.  SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu este responsabila pentru costurile suplimentare care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

In momentul navigarii dvs pe SITE, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam sa luati legatura cu SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL pentru detalii complete.

Anulari/Modificari

Anularea sau modificarea serviciului rezervat se va face in functie de Termenii si Conditiile fiecarui Furnizor. In cazul in care doriti anularea sau modificarea unui serviciu rezervat, este responsabilitatea dvs de a informa in mod obligatoriu in scris SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL despre intentiile dvs.

In anumite cazuri este posibil sa nu se poata anula / modifica anumite servicii turistice sau modificarea sa antreneze penalizari in functie de conditiile rezervarii dvs. SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL accepta toate formele de cereri scrise, dar nu poate anula / modifica serviciul turistic fara a primi in scris cererea dvs ferma.

Plata

In functie de termenii si de conditiile impuse de companiile de croaziera, companiile aeriene sau de hoteluri, in momentul rezervarii  se poate solicita plata integrala sau partiala a serviciului rezervat.
Platile pentru rezervarile de bilete de avion, de croaziere sau de hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.
SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate la datele mentionate. In orice situatie, utilizatorul/beneficiarul serviciilor este responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.
SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a incasa suplimentar orice taxa sau comisione care pot aparea in momentul rezervarilor. In acest caz, Utilizatorul va fi informat corespunzator.

Modalitati de plata
Transfer bancar in contul SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL
Online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro). Magazinul online www.holidayclub.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank/EuPlatesc.

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2 / CVC2).

Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Important de stiut!

Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

e-commerce_85-px-01

Securitatea datelor personale

Datele furnizate de catre Utilizatori sunt strict confidentiale, iar SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL se angajeaza sa nu le comunice unor terte persoane sau companii, ci sa le utilizeze strict in scopul promovarii si comercializarii pachetelor turistice, pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail si mesaje scrise de tip SMS, postari sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice, etc. Aceste date vor putea fi transmise numai autoritatilor responsabile in scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Printre aceste drepturi se numara, fara a avea un caracter limitativ, urmatoarele drepturi: dreptul de a cere SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele Dvs. personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; dreptul de a cere SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dvs. personale; dreptul de a cere SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice astfel de solicitare se va data, semna si trimite de catre Utilizatorul inregistrat, prin e-mail la adresa data.protection@bestravel.ro sau fizic, la adresa de contact mentionata pe SITE.

Clauze de neraspundere

SITE-ul www.holidayclub.ro este un SITE cu continut informativ.

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii.

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu garanteaza, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe SITE. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul SITE-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL.

Datele si informatiile accesibile publicului pe acest SITE nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL.

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu va putea fi considerata responsabila fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea SITE-ului sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni ale informatiilor prezentate pe SITE.

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL actioneaza ca agent pentru furnizori cum sunt: companii aeriene si de croaziere, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice – denumiti in cadrul acestor Conditii, Furnizori.

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest SITE.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare

SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL poate aduce din timp in timp modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul SITE-ului. Va solicitam sa cititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest SITE. Utilizarea SITE-ului de catre Dvs., ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre Dvs. a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL si poate atrage raspunderea civila si contraventionala, sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale SITE-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest SITE poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara SITE-ului www.holidayclub.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare a SITE-ului, precum si despre drepturile de proprietate intelectuala si politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 031.432.83.03, sau la adresa de e-mail office@berstravel.ro