Conditii de Calatorie

CONDITII CALATORIE PENTRU PACHETELE DE SERVICII DE CALATORIE

Va rugam sa verificati si luati la cunostiinte urmatoarele informatii si link-uri utile inainte de plecare dvs. in calatorie.

DOCUMENTELE DE CALATORIE

(INCLUSIV INFORMATII DESPRE MINORI) http://www.politiadefrontiera.ro.

VIZE SI ALERTE DE CALATORIE

http://www.mae.ro/node/1422

VACCINURI

https://cnscbt.ro/index.php/sfaturi-pentru-calatori

POLITE DE ASIGURARE MEDICALA SI STORNO

Va recomandam sa incheiati o polita de asigurare de sanatate medicala si storno in cazul pachetelor de calatorie pentru a va putea proteja impotriva anularilor pe caz de boala.
Agentia noastra colaboreaza cu 2 asiguratori consacrati pe piata din Romania: Generali si Mondial Assitance.
Va rugam sa solicitati agentului dvs. inchierea unei polite de asigurare medicala si storno la achizitionarea pachetelor de calatorie.

LISTA TRANSPORTATORILOR AERIENI CU INTERDICTIE IN SPATIUL UNIUNII EUROPENE

Va aducem la cunostinta lista comunitara a transportatorilor aerieni care nu indeplinesc cerintele de siguranta relevante conform Regulamentului (CE) nr. 2111/2005.

https://ec.europa.eu/transport/modes/air/safety/air-ban_en

Regulamentul (CE) nr. 2111/2005 al Parlamentului European și al Consiliului din 14 decembrie 2005 de stabilire a unei liste comunitare a transportatorilor aerieni care se supun unei interdicții de exploatare pe teritoriul Comunității și de informare a pasagerilor transportului aerian cu privire la identitatea transportatorului aerian efectiv și de abrogare a articolului 9 din Directiva 2004/36/CEText cu relevanță pentru SEE.

LEGISLATIE CU PRIVIRE LA RASPUNDEREA OPERATORILOR DE TRANSPORT AERIAN SI A DREPTURILOR PASAGERILOR CARE FOLOSESC ACEST MIJLOC DE TRANSPORT.

http://www.mt.gov.ro/web14/domeniul-aerian/190-domenii-aerian-legislatie-1