Modalitati de plata

Modalitati de plata

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se va transmite prin e-mail factura fiscala in baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion / documentelor de calatorie.

Cash (Numerar):
Plata in numerar se poate face in RON si EUR la sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania, sau in orice sucursala a ING Bank, Banca Transilvania sau Raiffeisen Bank – in acest caz vi se va transmite prin e-mail factura fiscala, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.

Plata online cu cardul:
S.C. BER’S NEW SOLUTIONS S.R.L. foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank / EuPlatesc.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv MAESTRO, daca au cod CVV2 / CVC2).
Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, societatea noastra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut!
Pentru platile prin card bancar SC BER’S NEW SOLUTIONS SRL nu percepe nici un comision!

Plata cu cardul in agentie:
Se realizeaza prin debitare la POS-urile care se gasesc in sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania
Agentia detine echipamente POS instalate de ING Bank si Raiffeisen Bank

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA
Voucherele sunt nominale si nu se poate solicita agentiei contravaloarea acestora.
Voucherele se folosesc pentru petrecerea vacantelor in Romania.
Odata ce ti-ai ales serviciul turistic trebuie sa te prezinti personal la sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania, pentru a-ti face rezervarea dorita in baza voucherelor de vacanta. Agentia are contracte semnate cu emitentii de tichete: CHEQUE VACANCES, EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.