Modalitati de plata

Modalitati de plata

Transfer Bancar / Virament:
Daca alegeti aceasta optiune de plata, vi se va transmite prin e-mail factura fiscala in baza careia puteti efectua plata. Trebuie sa tineti cont de faptul ca puteti opta pentru aceasta modalitate de plata doar daca mai exista cel putin 72 ore pana la termenul limita de emitere a biletului de avion / documentelor de calatorie.

Cash (Numerar):
Plata in numerar se poate face in RON si EUR la sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania, sau in orice sucursala a ING Bank, Banca Transilvania sau Raiffeisen Bank – in acest caz vi se va transmite prin e-mail factura fiscala, in baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura.

Plata online cu cardul:
S.C. BER’S NEW SOLUTIONS S.R.L. foloseste pentru tranzactiile online serviciile Raiffeisen Bank / EuPlatesc.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv MAESTRO, daca au cod CVV2 / CVC2).
Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, societatea noastra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Plata cu cardul in agentie:
Se realizeaza prin debitare la POS-urile care se gasesc in sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania.
Agentia detine echipamente POS instalate de ING Bank si Raiffeisen Bank

Vouchere de vacanta / Tichete de vacanta: ROMANIA
S.C. BER’S NEW SOLUTIONS S.R.L. accepta vouchere de vacanta ca modalitate de plata.
Voucherele de vacanta nu sunt transmisibile si pot fi folosite de catre titular pe baza actului de identitate. Voucherele de vacanta au o perioada de valabilitate de 1 an de la data emiterii si pot fi folosite doar in perioada de valabilitate a acestora.
Voucherele de vacanta pot fi folosite pentru plata urmatoarelor servicii: cazare, transport, servicii de masa, agrement si tratament balnear pe teritoriul Romaniei.
Odata ce ti-ai ales serviciul turistic trebuie sa te prezinti personal la sediul agentiei: Bd Unirii Nr 72, Bl J3C, Tronson 2, Et 1, Birou 101, Sector 3, Bucuresti, Romania, pentru a-ti face rezervarea dorita in baza voucherelor de vacanta. Voucherele de vacanta pot fi sub forma de tichete de vacanta pe suport hartie sau electronic (card). Agentia are contracte semnate cu emitentii de tichete: CHEQUE VACANCES, EDENRED ROMANIA, SODEXO PASS.

Intrebari frecvente:
Voucherele de vacanta se pot schimba in bani?
NU! La fel ca in cazul tichetelor de masa sau al tichetelor cadou, voucherele de vacanta nu pot fi schimbate in bani.

Voucherele de vacanta pot fi folosite pentru excursii in strainatate?
NU! Voucherele de vacanta pot fi utilizate doar pentru plata serviciilor de calatorie si serviciilor turistice de pe teritoriul Romaniei si doar in perioada de valabilitate.

Pot fi vandute?

NU! Vanzarea voucherelor este interzisa, iar amenda pentru comercializarea lor este de 26.600 de lei. Orice unitate de cazare sau agentie de turism care accepta tichete emise pentru alta persoana va fi amendata cu 13.300 de lei.

Expira?

Voucherele au o perioada de valabilitate de un an de la DATA EMITERII pe suport hartie sau a alimentarii cardului (pentru tichetele de vacanta pe suport electronic).

Ce anume pot cumpara cu voucherele de vacanta?

Tichetul poate acoperi mai multe tipuri de plati. Pachetul, inss, obligatoriu trebuie sa includa cazare, apoi transport, mancare, agrement, tratament balnear pe teritoriul Romaniei.