AVLI LOUNGE APARTMENTS 5*, Rethymno, Creta, Grecia de la 165 euro
NUME: Avli Lounge Apartments 5*
DESTINATIA: Rethymno, Grecia
TARIF: de la 165 euro/ persoana/ noapte

DESPRE

Avli Lounge Apartments sunt o dovada vie a modului in care istoria Cretei si-a lasat vizibil inscrustate urmele, in arhitectura locului. Cladirea a fost ridicata in anul 1660, facand parte dintru-un complex de 3 cladiri. Acestea au fost primele constructii ridicate in Rethymno, pe durata ocupatiei venetiene. De-a lungul timpului Avli Lounge Apartments au avut mai multe intrebuintari. Initial au fost resedinta unui principe venetian. Ulterior cladirea a gazduit o presa pentru produs ulei de masline, o fabrica de sapun si o tabacarie. Arhitectura cladirii contine elemente grecesti (cretane), venetiene, dar si turcesti, fiind astfel o dovada vie a diverselor ocupatii ale insulei de-a lungul timpului. Vila cuprinde 7 apartamente, fiecare dintre acestea fiind amenajat intr-un stil diferit. In afara acestora, cladirea impresioneaza prin bolta venetiana, pivnitele cu temperaturi scazute, mobila veche, precum si obiecte de arta, de influenta cretana, ce povestesc despre istoria locurilor.

Restaurantul locatiei a primit de-a lungul timpului numeroase premii. Deasemenea el este unul dintre membrii fondatori ai Societatii pentru conservarea bucatariei mediteraneene. Amenajat intr-o gradina cu ambient rustic, in care decorul este reprezentat de vita-de-vie si de florile din zona, restaurantul ofera oaspetilor acestei vile o bucatarie creative, la baza careia se gasesc preparate cretane precum: branza de capra gatita cu miere si cimbru (Fouriariko Katsikaki), salata Mageria, facuta din diverse legume si ierburi cretane. Mancarea este acompaniata de cele 460 de tipuri de vin antic, pastrat in pivnitele locatiei. Pentru cei intersati si doritori, hotelul organizeaza ateliere de bucatarie gourmet.

Datorita faptului ca detine cea mai bogata, din punct de vedere al diversitatii vinurilor, crama de pe insula Creta, la Avli Lounge Apartments sunt organizate atat sesiuni de degustare de vinuri, cat si  atelieriere de cooking.


FACILITATI

Piscina
Parcare
Internet
Enoteca
2 restaurant
3 baruri/ lounge-uri
2 cafenele
Rooftop terrace


TARIFE

Tariful este la cerere. Pentru informatii suplimentare si rezervari va rugam sa ne contactati

Pret de la 165 euro/ persoana/ noapte

Pretul include:
cazare in camera dubla cu mic dejun


BINE DE STIUT

Avli Lounge Apartments este deschis pe perioada intregului an.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345