Azul Horizon, Formentera Preturi disponibile la cerere
NUME: Azul Horizon
DESTINATIA: La Mola, Formentera, Spania
TARIF: Preturi disponibile la cerere

DESPRE

Ascunse printre vegetatia mediteraneana luxurianta Azul Horizon este o bijuterie a tehnologiei intr-o pozitie panoramica excelenta, aceasta vila a stabilit un nou standard de confort prin introducerea unei abordari revolutionare a celor mai moderne facilitati, mentinand in acelasi timp un simplu, traditional si oarecum salbatic sentimentul ce caracterizeaza intreaga insula.

Arhitectura este compusa din forme patrate in culori calde, cu scopul evident de a pune accentul pe contactul cu natura si pentru a permite oaspetilor sa se bucure din plin de timp in aer liber; mai multe zone de relaxare sunt aranjate cu intelepciune, platforme de lemn, scaune confortabile si canapele pline de perne ce va invita sa va relaxati in timp ce admirati vederile uimitoare, sau sa degustati un aperitiv insotit de muzica difuzat discret din sistemul de sunet pe tot parcursul.

Azul Horizon se dezvolta in mod ideal, in jurul camerelor de zi deschise complet pe cele doua parti pentru a obtine beneficii maxime din pozitia favorabila, atmosfera este eleganta, cu canapele confortabile si mobilier in tonuri de maro si crem, care creeaza un sentiment confortabil. Deosebit de interesant este combinatia de opere de arta realizate manual cu caracteristici tehnologice, cum ar fi iPod docking station, ecran HD, si o aplicatie iPad care permite invitatilor de a avea „controlul” asupra casei. Conectata la camera de zi, functionala este bucataria complet utilata modern, o masa atractiva din lemn de luat masa cu douasprezece scaune.

Nu exista o proprietate similara cum ar fi Azul Horizon oriunde pe Formentera, astfel o recomandam celor mai pretentiosi oaspeti, care pot aprecia si profita de facilitatile tehnologice si inovatoare, la cele mai bune preturi, intr-o pozitie extraordinara, care asigura maximum de intimitate.


FACILITATI

CARACTERISTICI
• Rooftop piscina mica
• Dotari exterioare – foisor in aer liber, mese si zone de living, acoperis zona de relaxare cu piscina si sistem de sunet
• Aer conditionat
• Bucatarie – complet echipata cu aparatura moderna, situata langa camera de zi
• Wi-Fi, TV, SAT, DVD, home cinema cu Blue-Ray, sistem de sunet interior si exterior Bose, iPad, iPod docking station in fiecare dormitor


SERVICII INCLUSE
Menaj
• 4 ore de serviciu zilnic de curatenie, schimbarea de prosoape si lenjerie de doua ori pe saptamana

Alte servicii
Asistenta de concierge a casei, inainte de sosirea dumneavoastra si pe durata sejurului la proprietate | escorta gratuita si asistenta cu bagaje la / de la proprietate, atat la sosire si de plecare | Asistenta gratuita pentru check-in / out procedurile de la proprietate.


TARIFE

Tarife disponibile la cerere

CAPACITATE – 8 oaspeti

Zona de Parter
• 2 camere de oaspeti cu paturi duble, aer conditionat, baie proprie in aer liber, dus privat sau cada de baie, acces direct spre exterior, pat adecvat pentru oaspete suplimentar (copii)
• 2 camere de oaspeti cu paturi duble, aer conditionat, baie proprie in aer liber, dus privat sau cada de baie, acces direct spre exterior


CUM AJUNGI

POZITIE
Orientat spre sud pe Cliffside cu vedere la Marea Mediterana

DISTANTE
Oras: La Mola 2 km, San Francisco, 15,5 km
Plaja: Es Calo 6,5 km, Playa Mitjorn 8,5 km
Port: La Savina 18 km
Shop: 2 km
La Mola, Formentera


BINE DE STIUT

CONDITII SPECIALE DE PROPRIETATE
Depozit de securitate – 2000 euro
Copii: Permis

NOTE
• recomandat vehicul 4×4
• utilizarea internetului limitata (mai multe inf. in rezervare)


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345