CUIBUL DE LA MARE, Corbu la cerere
NUME: Cuibul de la Mare
DESTINATIA: Corbu, Constanta
TARIF: la cerere

DESPRE

Cuibul de la Mare se afla in localitatea Corbu, la 21 km de Cheile Dobrogei si ofera acces gratuit la WiFi si parcare privata.


FACILITATI

• Paturi matrimoniale
• Televizoare LCD
• Internet wireless
• Bai proprii utilate cu dusuri


BINE DE STIUT

Agrement in zona Corbu

• Windsurfing si Kitesurfing – plaja Corbu este un loc unde se aduna de mult timp practicanti al acestor gen de sporturi o mana de ajutor dand si scoala de windsurfing aflata langa lacul Corbu. Sporturi cu vele – pe lacul Corbu se afla singura scoala cu atestare europeana de sporturi nautice cu vele, tot aici putandu-se inchiria acest gen de ambarcatiuni.

• Scufundari si Snorkeling – deoarece apa marii este mult mai curata in aceasta zona a litoralului multe scoli de scufundari isi aleg acest loc pentru a instrui cursantii.

• Pescuit Sportiv – lacul Corbu este cunoscut de mult de catre pescari ca un lac foarte bun de pescuit cu multe specii de pesti, dar si pe lacurile din imprejurimi;
Birds Watching – lacul Corbu impreuna cu grindul Chituc se afla intr-o zona strict protejata, unde chira de balta isi are locul preferat de pescuit si clocit, la intrecere cu pescarusul argintiu si pescarusul rizator, ornitologii de pretutindeni gasind in acest loc un teren de cercetare si observatie. Iar daca faci o plimbare cu barca pe lacul Sinoe poti sa admiri in voie singuraticul lopatar, ratele cu ciuf sau grupurile de pelicani

Circuite de ATV motocross si biciclism – pasionatii de ATV si motorcross au un loc ideal pentru ture de supravietuire pe grindul Chituc datorita lungimii sale de aproximativ 30 Km.


RECENZII Aici gasesti o lista cu cele mai fresh oferte de vacanta care abia asteapta sa fie descoperite.
AI FOST AICI? SPUNE-NE PAREREA TA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

SingurCupluCu copiiCu prieteni

12345