CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Despre vacante si Coronavirus (COVID-2019)

martie 9, 2020

Anul 2020 a inceput cu o adevarata criza, astfel incat nici nu am avut timp sa ne gandim sau sa ne suparam pe noi insine ca suntem deja in luna martie si nu am facut nimic din ceea ce ne-am propus pe celebra si stufoasa lista de Revelion.
Intreaga lume s-a dat peste cap datorita noului CORONAVIRUS, denumit COVID-19 si, pusi in fata incertitudnii, oamenii aleg in mod instinctiv sa stea acasa si sa isi protejeze familia.

Aceste temeri si iminenta unei boli necunoscute provoaca haos si, cu siguranta, afecteaza toate domeniile, rand pe rand. Pe al vostru, pe al nostru, pe al tuturor.

Cum se simte criza la noi?

Se simte. In primul rand, panica. Apoi multe anulari si modificari. Oferte fara raspuns. Este o perioada dificila dar, in astfel de situatii, nu putem fi decat empatici cu clientii nostri si sa intelegem, ca de la om la om, nevoia fiecaruia de a-si proteja familia.

Ce putem face si facem noi, ca agentie, pentru clientii nostri?

Ii intelegem, consiliem si, desigur, ajutam in cazul in care doresc sa anuleze. Multe companii aeriene au anuntat ca se pot modifica gratuit biletele emise sau care vor fi emise in perioada urmatoare. La cazari putem oferi tarife cu anulari gratuite pana la 1 zi inainte de plecare. Poate doresti sa rezervi vacanta de vara, un city break in toamna sau un Revelion exotic in 2020, dar totul este incert si simti ca nu poti planui nimic. Noi incercam sa facem o certitudine din faptul ca iti poti recupera banii sau poti modifica perioada de calatorie daca nu mai poti pleca datorita epidemiei de COVID-19.

Astfel, companiile aeriene si agentiile de turism vin in sprijinul turistilor si a nevoii de a calatori.

BILETE AVION

Grupul Lufthansa (Austrian Airlines, Lufthansa si Swiss)/ Brussels Airlines/Eurowings/Edelweiss/Germanwings/Air Dolomiti ofera, pentru zborurile rezervate in perioada  6 – 25 Martie 2020, cu plecare in perioada 6 – 31 Martie 2020, 1 modificare gratuita a perioadei de calatorie.
Conditiile sunt ca modificarea datei de calatorie sa fie facuta cu minim 1 zi inainte de plecare, pe o companie tot din grupul Lufthansa. In cazul in care noul tarif este mai scump decat cel emis initial, se achita doar diferenta de pret, fara nici o taxa de penalizare pentru modificare. Schimbarea orasului de plecare si a destinatiei nu este permisa. Noile date de calatorie trebuie sa fie pana la cel mult 31 Decembrie 2020.

Companiile Air France & KLM ofera pasagerilor lor posibilitatea de a modifica datele de calatorie gratuit pentru toti pasagerii cu bilet valid emis pana la 31 Martie, cu calatorie in perioada 3 Martie – 31 Mai 2020.  In cazul in care noile bilete sunt mai scumpe decat cele emise initiale, se achita diferenta de pret, fara nici o taxa de penalizare pentru modificare.

CAZARI

Exista multe oferte de cazare care permit anulare pana la 1 zi inainte de plecare. Asa ca nu trebuie sa te stresezi si poti planifica linistit, stiind ca ai flexibilitate mare la anularea serviciilor.

PACHETE CHARTER (bilet avion cursa charter + cazare + mese)

Pentru pachetele charter rezervate in perioada 6 – 31 Martie 2020, veti putea anula gratuit cu pana la 14 zile inainte de plecare, si va veti primi banii inapoi, in cazul anularii. Poti rezerva una din destinatiile noastre de charter: TURCIA, GRECIA, EGIPT, TUNISIA, SPANIA, CIPRU.
Pentru aceasta oferta speciala, conditiile de plata sunt:
– 30% avans in momentul rezervarii;
– 70% cu 22 zile inainte de data calatoriei.

Daca ai rezervari active la noi sau doresti sa rezervi o vacanta, consultantii nostri te vor informa si actualiza permanent cu toate restrictiile si modificarile care apar.

CAZARI IN ROMANIA

Multe dintre rezervari se indreapta deja catre destinatiile din Romania. Sunt mai aproape, poti calatori cu masina personala si par mai usor de gestionat. Sunt multe variante din care poti alege si multe dintre ele sunt noi sau unice si demne de explorat!

De ce sa iti rezervi vacanta?

Pentru un strop de fericire si speranta! Ca sa poti trai linistit in lunile urmatoare cu gandul ca, dupa luni de insingurare si izolare te asteapta, undeva, o plaja frumoasa cu un sezlong, unde te poti bucura din nou de soare!

Merge viata inainte?

Sigur ca da! Speram ca oamenii vor reusi sa se adapteze rapid si sa gaseasca puterea sa spere si sa viseze la lucrurile normale care fac parte din viata lor de zi cu zi: o carte buna, o cafea aromata cu prietenii sau un voucher de vacanta!

Si, in toata nebunia asta, nu uitati de Zambete si Vitamina C!


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE