CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Ghid de calatorie

aprilie 21, 2016

Muncesti mult, esti un workaholic dar din cand in cand visezi la vacanta aia perfecta pe care o vezi peste tot in poze, pe internet, pe Instagram, la TV, in reclame, a carei denumire de cele mai multe ori iti este imposibil de pronuntat? Ai muncit o viata, ai ajuns sa ai banii care sa iti ofere confortul necesar, sau chiar mai mult de atat, dar nu ai timp?

Clasic… si lista poate sa continue. Intr-o zi trebuie sa faci o nebunie, sa nu stai prea mult pe ganduri si sa actionezi exact asa cum simti.
Ei bine, te-am rezolvat. Mai jos ti-am lasat un scurt ghid care te-ar putea ajuta daca te hotarasti intr-un final sa-ti indeplinesti visul.

Din start iti spun ca trebuie sa iti alegi cu grija destinatia.
Interesul tau este sa fie cat mai complexa din punct de vedere al serviciilor pe metru patrat. Astfel trebuie sa te gandesti cat mai putin la low – budget.
Degeaba ai abonament full-option la cablu si cand esti liber te uiti la emisiuni de travel, sau ti-ai facut cont pe Instagram, pinterest and co. si urmaresti tot ce e nou in “travel and explore the world”, ca in final o sa sfarsesti tot la povesti cu prietenii, colegii la birou sau stand acasa pe canapea cu “planul de vacanta pentru la anu”.
Asa ca iti zic, ti-ai gasit complicele perfect, “Holiday Club”; te poti orienta fara nici o grija de expemplu, spre o calatorie in jurul lumii, gen “Magellan”, spre cele mai sexy plaje din lume sau o croaziera la Polul Nord (cu spargatorul de gheata, calatorie cu elicopterul deasupra ghetarilor, sau daca esti mai curajos chiar o baie in oceanul Arctic).

Zborul cu avionul! Mai mult ca sigur e un must.
Nu te gandi prea mult daca nu ai partener de vacanta, nu e nici o problema, ai foarte multe destinatii in care poti calatorii si cunoaste oameni noi, spre exemplu cele mai tari petrecerei pe cele mai tari plaje, festivaluri de peste tot din lume, circuite, s.a.
Important e sa ai si tu ceva bani la tine. Atentie! In vacanta, creativitatea si imaginatia sunt libere ca pasarea cerului, si de ce nu, daca se poate! O viata avem si lumea trebuie descoperita si explorata la orice varsta ne-am afla.
Daca nu esti sigur de ceea ce iti doresti, nu stii sigur ce destinatie sa alegi, vrei sa afli mai multe detalii, iti recomand sa ne cauti si sa ne scrii fara ezitare oricand pe holidayclub.ro

Suntem o echipa de tineri inteligenti, cu o experienta in domeniul turismului de peste 15 ani, pregatiti sa iti oferim consultanta turistica, cele mai exclusiviste destinatii de vacanta si servicii de lux, si cele mai tari experiente turistice pentru tine, prieteni si familie.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE