CELE MAI RECENTE ARTICOLE

5 excursii de weekend pentru tine si prietenele tale

septembrie 26, 2016

Petrecerea unui timp de calitate alaturi de prietenele tale poate veni in multe forme diferite. Cel mai important lucru este sa petreceti timp impreuna si sa va bucurati de prietenii dvs. la maxim. Mai jos am adunat cateva idei si moduri amuzante de a face amintiri unice si interesante cu prietenele tale preferate.

 

1. Indeplineste-ti visele – Gandeste-te la ceea ce tu si prietenele tale v-ati dorit intotdeauna sa faceti, poate sa invatati sa navigati, surf sau dansuri? Poate ati vrut intotdeauna sa luati o clasa de gatit, lectii de salsa sau sa faceti o plimbare intr-un balon cu aer cald. Indeplinirea viselor alaturi de prietenele tale poate fi o experienta uimitoare!

cook-class


2. Planificarea unei escapade cu fetele
sau cum mai spun americanii „Girls Night Out” – Ofera fetelor speciale din viata ta ceva ce asteapta cu nerabdare sa faca, cum ar fi o evadare de zile mari. Planificati-va o vacanta de shopping, de mers intr-o croaziera minunata sau un refugiu de week-end local . Pentru femeile ocupate care nu pot pleca peste noapte, planificati o data pentru o cina „no-barbati”, participarea la o degustare de vinuri, verificarea celor mai recente retete de gatit sau ceva mai usor, rezerva o clasa de yoga pentru tine si prietenii tai.

girls_holiday_shopping_mobile


3. Relaxeaza-te sau fa un plan de schimbare radicala
 – Fiecare femeie se bucura de timpul petrecut la spa. Planificati-va o zi intreaga la spa, o zi de masaje, tratamente faciale, manichiura si pedichiura. O petrecere de schimbare readicala este, de asemenea un mare deliciu pentru femeile ocupate, care sunt gata pentru un nou look. Faceti programari pentru consultarea unui expert in frumusete, cumparati-va produse noi de make-up si obtineti sfaturi de frumusete extraordinare pe care tu si fetele sa le puteti pune in aplicare.

spa-masaje-relaxare-oferte-cu-fetele-in-vacanta   Friends-at-Spa-girls-holiday-club


4. Planifica o aventura
 – Nimic nu e mai bun decat infruntarea unei evadari indraznete cu gasca ta de gagici. Parasutism, bungee jumping sau calatoria intr-o tara straina (uneori, este ca o aventura in sine). Dupa excursie, tu si fetele veti simti un sentiment imens de implinire.

girls-holiday-club-escape               best-friend-bikini-car-friendship-holiday-club.ro


5. Ajuta-i pe cei din jurul tau
 – Petrece timp cu fetele intr-un mod semnificativ facand voluntariat la o organizatie in folosul comunitatii locale. Viziteaza un om sub asistenta sociala, spital sau orfelinat. Ofera hrana pentru animalele fara adapost sau ofera ajutor in programul de alfabetizare. Intotdeauna exista organizatii care au nevoie de voluntari. Profita de aceasta ocazie pentru a te uni cu fetele in timp ce ii ajuti pe cei din jurul tau. Te vei simti foarte bine, si iti va creste stima de sine.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE