CELE MAI RECENTE ARTICOLE

6 alternative de vacanta la Oceanul Atlantic de Nord pentru un previzibil sejur la Marea Mediterana

martie 3, 2017

Este cald si soare afara iar in curand va veni vremea in care vom spune: A sosit Vacanta Mare! Vom
incepe sa ne facem planuri pentru concedii pe plaje cu nisip fin si foarte, foarte mult soare. Pentru ca de ceva ani buni tarile care au deschidere la Marea Mediterana sunt cele mai cautate destinatii
de vacanta vom alege cu siguranta una dintre ele. Agentiile de turism ne-au pregatit deja ofertele.
Asadar simplu si la obiect vom rezerva un pachet in: Italia, Franta,Grecia, Cipru, Turcia.
E timpul totusi sa rupem acest „lant al slabiciunilor”. Insule scaldate din belsug de razele soarelui de vara
gasim si in alte parti din Europa. Asta pentru a ramane tot pe aproape, pe langa casa cum s-ar spune.
Una dintre acestea este cea a Oceanului Atlantic de Nord unde printre altele gasim arhipelagul insulelor Canare sau pe cel al insulelor Azore.
Iata cateva locatii pe care vi le propunem pentru aceste destinatii:

PORTUGALIA
Arhipelagul insulelor Azore
Exista cateva motive pentru care merita sa faceti o vacanta in arhipelagul insulelor Azore: sunt un adevarat El Dorado pentru iubitorii de plimbari in natura, au o fauna marina extrem de variata (in aceasta zona au fost descoperite 24 de specii de balene si delfini), au o mostenire culturala extrem de bogata, bucataria sa cuprinde preparate extrem de diverse.

Related image

Royal Garden Hotel 4* (vezi oferta)

 

PORTUGALIA
Insula Madeira
Insula Madeira aflata in largul Oceanului Atlantic este locul in care va veti intalni cu primavara vesnica, temperaturile de aici fiind intotdeanua extrem de placute. Lasati-va surprinsi de frumusetea acestei „Perle a Portugaliei” cum este supranumita destinatia: de la legendarul hotel Reid’s pana la incantatorul oras Funchal cu numeroase cluburi de golf si posibilitati de plimbare totul este parca facut pentru a va oferi o vacanta de vis.

Imagini pentru beaches in madeira
Belmond Reid’s Palace 6* (vezi oferta)

 

SPANIA
Insulele Canare – Tenerife
Tenerife este supranumita „Insula primaverii eterne”. Insula se distinge prin vegetatia luxurianta, parcurile nationale precum si
prin Pico de Teide varful vulcanului Teide ce are o inaltime de 3000m.

Image result for beaches on tenerife

Hotel Bahia del Duque 5*sup (vezi oferta)

 

SPANIA
Insulele Canare – Gran Canaria
Gran Canaria se distinge de restul insulelor apartinand arhipelagului Canare atat prin peisajul muntos cat si prin plajele cu nisip fin. Temepraturile in timpul verii depasesc 20 de grade. In partea de sud a insulei unde de altfel sunt amenajate si statiunile turistice vremea este calduroasa in permanenta iar vara apa oceanului este numai buna de facut baie in ea.

Image result for beaches in gran canaria
Seaside Grand Hotel Residencia 5*sup (vezi oferta)

 

SPANIA
Insulele Canare – Lanzarote
Lanzarote se afla in partea de est a arhipelagului. Este o insula vulcanica cu un peisaj spectaculos datorat formelor extrem de diferite si de spectaculoase in care lava s-a solidificat.

Image result for beaches in lanzarote
Princesa Yaiza Suite Hotel Resort 5* (vezi oferta)

 

SPANIA
Insulele Canare – Fuerteventura
Fuerteventura este alaturi de Lanzarote una dintre cele mai apropiate insule de continentul african din intreg arhipelagul Canare. Acest fapt este reflectat de clima subtropicala cu temperaturi ridicate. La ea se adauga si faptul ca zona arhipelagului este anual foarte mult timp scaldata de soare. Valoarea medie a timpului de expunere la lumina este de 3200 de ore.

Related image
SBH Costa Calma Beach Resort 4* (vezi oferta)

 

Acestea sunt evident cateva propuneri pe care vi le facem si speram sa va determine in a include pe lista optiunilor pentru anuala „vacanta la mare” si  alte destinatii in afara celei de la Marea Mediterana. Oceanul Atlantic de Nord este una dintre ele. Si aici va veti intalni cu soarele generos de vara, cu plaje lungi si cu nisip fin si evident cu apa numai buna pentru o scalda pe cinste.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE