CELE MAI RECENTE ARTICOLE

8 plaje europene de un „coolness” irezistibil

iulie 28, 2017

Vine vara, bine-mi pare, in curand eu merg la mare! 🙂 Daca inca nu ti-ai ales destinatia pentru plaja de anul acesta, iata 8 variante mai putin umblate, dar de un „coolness” garantat. Toate le gasesti in oferta Holiday Club:

LITUANIA
Riviera lituaniana – statiunea Jurmala
Jurmala este si cea mai indragita destinatie de vacanta a rivierei lituaniene. Incepand din secolul al XIX-lea aceasta localitate este recunoscuta ca statiune de odihna.  Cei 497km de plaja ai rivierei sunt punctul forte al unui sejur reusit la Marea Baltica.
Baltic Beach Hotel & Spa 5*

Beach in Jurmala

FINLANDA
Helsinki
Capitala Finlandei, Helsinki este un oras supranumit si „Perla Marii Baltice”. O plimbare prin acest oras presupune vizitarea zonei portuare precum si o sesiune de cumparaturi facute din magazinele de pe „Esplanadi”, principala strada comerciala din oras.
Scandic Hotel Grand Marina 4*

Image result for helsinki with fun

At the harbor – Helsinki

GERMANIA
Meckelnburg-Vorpommern
Mecklenburg-Vorpommern reprezinta zona statiunilor de vacanta de pe coasta de est a Germaniei. Peisajul intalnit aici este extrem de divers. Relieful stancos se imbina cu plajele cu nisip fin de la Marea Baltica.
Upstalboom Hotelresidenz & Spa Kuehlungsborn 4*sup

On the beach – Meckelnburg-Vorpommern

DANEMARCA
Insula Bornholm
Este supranumita „Insula Diversitatii”. In ciuda suprafetei sale foarte mici de doar 578kilometrii patrati, insula ofera un peisaj extrem de variat si o clima cu temperaturi moderate. Punctele de atractie sunt reprezentate de ruinele cetatii Hammershus si cele 4 biserici rotunde.
Hotel Balka Strand 3*

Image result for bornholm seaside with fun

Balka Beach – Bornholm Island

SUEDIA
Insula Gotland
Este insula din Europa care vede cel mai mult timp lumina Soarelui, de-a lungul unui intreg an. Aici el straluceste anual in jur de 2.400 de ore, timp de 365 de zile. Punctele de atractie sunt orasul medieval Visby, ce va asteapta sa ii descoperiti cele 200 de cladiri istorice, precum si nesafarsitele plaje ale insulei.
Clarion Hotel Visby 4*

Related image

Visby beach

MAREA BRITANIE – SCOTIA
Scotia este un tinut reprezentat de imbinarea perfecta dintre frumusetea peisajului natural si a celui arhitectonic. La aceasta se adauga caldura locuitorilor precum si farmecul traditiilor scotiene.
Cuillin Hills Hotel 4*

Image result for scotland seaside with fun

Baltic seaside – Scotland

NORVEGIA
Insula Lofoten
In ciuda situarii sale in zona Cercului Polar, temperaturile din timpul verii ating aici 20 de grade Celsius. Insula se distinge prin plaje cu amestec de nisip fin si pietre, dar si prin prezenta fiordurilor.
Stales Rorbusenter 3*

Related image

Beach in Lofoten island

PORTUGALIA
Insulele Azore
Exista suficiente motive pentru care merita sa faceti o vacanta aici: arhipelagul insulelor Azore este un adevarat El Dorado pentru iubitorii de plimbari in natura, aici gasiti o fauna marina extrem de variata (in zona au fost descoperite 24 de specii de balene si delfini), mostenirea culturala a zonei este extrem de bogata, iar bucataria sa cuprinde preparate extrem de diverse.
Royal Garden Hotel 4*

Related image

Having fun in Azores

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE