CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Ziua Îndrăgostiților de mișcare și călătorii

februarie 7, 2018

Februarie este declarată, fără doar și poate, luna iubirii. Noi, românii, suntem un popor iubitor, așa că am adoptat cu brațele deschise Valentine’s Day, pe care îl celebrăm pe 14 februarie. Dar în aceeași măsură sărbătorim și Dragobetele, zeul tinereţii, al veseliei şi al iubirii, provenit din tradiţiile dacice şi sărbătorit în fiecare an pe 24 februarie.

În această atmosferă încărcată de romantism, întâlnim la tot pasul oferte care mai decare mai atractive pentru noi și jumătatea noastră: cine la lumina lumânărilor, în cele mai rafinate restaurante, vizionări de filme romantice la secțiunea VIP a cinematografelor, sejururi în doi, care cuprind tratamente spa și răsfăț total. Aceste variante minunate merită a fi încercate alături de partenerul de viață.

Dar ce ai spune de ceva inedit? Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților și de Dragobete avem pentru voi doi propuneri care vă vor face inimile să bată și mai tare. Da, da, pentru că noi, cei de la Holiday Club am creat pachete romantice care îmbină într-un mod plăcut dragostea cu sportul. La finalul acestei minivacanțe amândoi veți fi nu doar cu un mare zâmbet pe chip, dar și energizați.

Ski în doi sau plimbare cu bob taxi-ul, condus de un campion olimpic

Image result for skiing in couple

Iubești adrenalina, libertatea și toate senzațiile pe care doar pe ski-uri le simți? De ce să nu te bucuri de ele, în doi? Și dacă unul dintre voi este începător, nu vă faceți griji, veți avea la îndemână școli cu instructori pricepuți care vă vor ajuta să depășiți frica și limitele și vă vor face sa vă îndrăgostiți iremediabil de acest sport de iarnă. Nu, nu va fi ușor, dar satisfacția va fi pe măsură. Plus că este cel mai frumos cadou pe care îl poți oferi în luna dragostei, cel în care învățați împreună ceva nou, faceți mișcare și descoperiți cum limitele există doar în imaginația voastră! Te-am convins? După ce obosiți pe pârtie, vă recomandăm o plimbarea cu bob taxi-ul! Exprimentați acest sport olimpic în doi, alături de campioni naționali și internaționali, care vă vor conduce într-o plimbare plină de adrenalină.

Aceste servicii le găsiți la Carlton Hotel 5*sup, cel mai bun resort de schi din Elveția iar oferta noastră o puteți citi aici (https://www.holidayclub.ro/dest/sporturi-de-iarna-la-carlton-hotel-5sup-st-moritz-elvetia )

Yoga, respirații și meditații

Image result for yoga in couple

Pasionați de yoga, de spiritualitate, dezvoltare personală, mâncare vegetariană și masaje corporale? De toate aceste ingrediente puteți avea parte într-o vacanță petrecută pe o plajă din Spania! Un centru de yoga cu cei mai renumiți instructori de yoga vă așteaptă să salutați împreună soarele atunci când răsare deasupra mării. O astfel de vacanță, pentru trup și suflet, include yoga în fiecare zi, meditații seara, mâncare gătită de nutriționiști celebri, masaje corporajele și pace interioară. O vacanță în care vă veți aminti să respirați corect, să fiți atenți la ce vă transmite corpul vostru, la ce gânduri nu vă lasă să vă odihniți noaptea și în care veți pune o nouă cărămidă în relația voastră.

Oferta noastră o găsiți aici (https://www.holidayclub.ro/dest/yoga-beach-retreat/)

Semimaraton la New York

Image result for running together in a city

Studiile făcute în Danemarca au arătat că o oră de jogging pe săptămână, la vârste cuprinse între 20 şi 70 de ani, îţi poate adăuga cinci sau şase ani la durata de viaţă. Potrivit specialiștilor, alergarea într-un ritm scăzut sau mediu timp de o oră sau două pe săptămână poate mări durata de viaţă a bărbaţilor cu 6,2 ani, iar pe cea a femeilor cu 5,6 ani.

Poate că nu acesta este motivul pentru care v-ați apucat voi doi de alergat. Poate de vină sunt chiar substanțele fericirii, precum serotonina, care se activează la câteva minute de alergat. În aceste condiții, ce cadou este mai bun în luna dedicată dragostei dacă nu o vacanță care să vă aducă, la propriu, zâmbetul pe buze?!

Ne gândim că cel mai potrivit pentru voi ar fi semimaratonul din New York! Traseul cursei începe din Central Park, trece prin Time Square și se termină în punctul cel mai sudic al Manhattan-ului. Alegând să participați la acest eveniment, aveți ocazia de a îmbina într-o variantă ideală, experiența sportivă cu sesiunea de cumpărături și cu viața de noapte, în „orașul care nu doarme niciodată”.

Oferta noastră o puteți accesa aici (https://www.holidayclub.ro/dest/pachet-semimaraton-18-03-2018-new-york-u-s/)

Încheiem cu un pont pentru voi doi! Fie că iubiți gustul sau mirosul cafelei de dimineață, aceasta nu poate lipsi din vacanța voastră! Specialiștii spun clar: înainte de orice antrenament, trebuie să beți o cafea! Ea stimulează metabolismul și vă ajută să ardeți mai rapid grăsimile! În plus, primiți un boost de energie și faceți exercițiile cu mai multă forță!

Spor(t) la iubire vă dorim!


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE