CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Australia, destinatia ta de vacanta cu toate optiunile incluse

iunie 29, 2018

Australia, o destinatie ce iti starneste multe imagini in minte, atunci cand ii rostesti numele. Turneul de tenis, Australian Open, Opera din Sydney si evident, emblem australiana, simpaticii “topaitori”, nimeni altii decat cangurii. Pe scurt Australia este un continent cu foarte multe laturi de explorat. De la cele culturala si istorica, pana la cea sportiva si evident cea turistica, reprezentata atat numeroasele plaje la Oceanul Atlantic, cat si de spectaculoasele canioane sapate in stanca rosie, din Parcul National Uluru, sau de numeroasele rezervatii naturale, in care te poti petrece ore in sir observand fauna locala. Pentru ca tot ai atat de multe de vazut si experimentat, iti propunem cateva circuite, de scurta durata, pe care fie inainte, fie dupa efectuarea loe sa le poti combina cu un sejur de leneveala, la mare si la soare, sau cu unul plin de adrenalina, cum ar fi, un loc in tribuna turneului Australian Open 2019.

SYDNEY

Related image

Cu accesul sau la ocean, completat de cadiri impresionante din punct de vedere arhitetural precum Opera din Sydney sau Harbor Bridge, Sydney poate fi fara nici un fel de indoiala denumit unul dintre cele mai frumoase oras din lume. Pentru a realiza un contrapunct la ambientul oferit de metropola australiana, iti propunem o incursiune in peisajul montan oferit de Blue Mountains, situati in imediata apropiere a Sydney-ului. Evident ca nu vei putea parasi aceasta metropola australiana, dupa cele doar 5 zile de circuit. Asadar pentru a te bucura, cu adevarat de o seara la opera, sau o sesiune de bronzat, pe malul Atlanticului, iti poti prelugi vacanta la Shangri-La Hotel Sydney 5*, situat in apropierea cartierului The Rocks si oferind o panorama perfecta asupra cladirii Operei din Sydney.

MELBOURNE

Related image

Federation Square, Melbourne

Melbourne este capitala culturala a Australiei. Insa tot de aici poti face si o incursiune pe Phillip Island pentru a observa faimoasa parada a pinguinilor. Iar in completare vei strabate una dintre cele mai frumoase drumuri de coasta ale Australiei care este Great Ocean Road. In cazul in care te vei afla in Melbourne chiar in timpul turneului de tenis Australian Open, sau pur si simplu dupa cele 5 zile petrecute in imprejurimile metropolei, vei dori sa mai ramai un timp aici pentru a te bucura si de oferta culturala a orasului, pentru a ramane in mijlocul evenimentelor una dintre locatiile ideale o reprezinta Grand Hyatt Melourne 5*. Hotelul se afla localizat central, in zona comerciala a orasului, avand in imediata sa apropiere numeroase restauranectivele turistice ce se afla in apropiere se numara Federation Square, Flinders Railway Station Street si Yarra River.

KANGAROO ISLAND

Image result for kangaroo island australia

Kangaroo Island este recunoscuta pentru bogatia faunei si a florei sale. Printre altele aici puteti observa in mediul lor natural koala si canguri. Este ca si cum v-ati afla intr-o gradina zoological in care insa nu exista gratii.

PARCURILE NATIONALE ULURU SI WATARRKA

Related image

Parcul National Uluru, Australia

In aceste doua locatii te vei intalni cu formatiunile muntoase din stanca rosie, precum cea de la Uluru. Aceasta este faimoasa si datorita picturilor murale lasate pe ea de catre civilizatia aborigenilor. Cel de-al doilea punct de interes al partii de nord a continentului australian, supranumita Red Center este reprezentata de Parcul National Watarrka. Aici respiratia va va fi taiat de Kings Canyon, o zona desertica a carei pereti de stanca rosie, inalti de peste 100m va vor oferi imagini spectaculoase.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE