CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Cand petrecerea burlacilor bate la usa

octombrie 18, 2017

Gasca voastra de haiduci se pregateste de “restructurari”. Cel mai energic dintre voi, “sufletul petrecerilor” urmeaza, in cateva saptamani sa faca Marele Pas si sa se casatoreasca. Pana atunci insa, Petrecerea Burlacilor bate la usa. Asadar, in calitate de organizatori, va ganditi cum sa faceti si mai ales, ce sa faceti, pentru ca aceast Farwell Party de vremurile “tumultoase” ale burlaciei, sa fie memorabil.

Formula 1 – Marele Premiu de la Abu Dhabi (Yas Marina, 26.11.2017)

Adrenalina din plin, multi cai putere, concerte pop si multe altele. Intr-un cuvant distactie din plin, intr-un oras facut pentru asta, precum este Abu Dhabi.

Pachet „Formula 1”, Abu Dhabi (Yas Marina), 26.11.2017

Image result for men having fun at formula 1 abu dhabi

Formula 1, Abu Dhabi, Ethiad Airways, 2016

Cu jeep-ul prin desert – BMW Tour Experience (Namibia)

Ce poate fi mai potrivit, pentru o experienta “men style”, decat sa va urcati la volanul unor jeep-uri BMW X5 si sa strabateti cu ele, timp de o saptamana continentul african. Traseul insumeaza aproximativ 1300km, incluzand texturi extrem de diferite ale terenurilor parcurse: nisip, pietris, canioane si alibi de rauri.

Pachet BMW Tour Experience

Image result for bmw namibia

BMW X5 Tour Experience, Namibia

Inchiriere catamaran

O petrecere in largul marii suna extrem de bine. Asadar, inchiriati-va un catamaran si porniti in larg. Inainte de plecare insa, viitorului ginere ii veti putea spune: “Capitane, ai comanda!”

Inchiriere Catamaran Lagoon 42, Sibenik, Croatia

Image result for men bachelor party on a yacht

On the boat


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE