CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Celebrity Cruises – the luxurious way to cruise around the world

iunie 25, 2018

Vacanta “pe mare” a facut si face mereu parte din lista concediilor obligatorii, pe care la fiecare inceput de an o intocmesti cu mare grija si atentie. Asta pentru ca pe cat de mult iubesti sa explorezi fiecare coltisor al acestei planete, pe atat de mult adori sa o faci lasandu-te leganat de valuri. Iar pentru ca totul sa mearga ca la carte, nu trebuie decat sa iti alegi o companie de croaziere de lux, precum este Celebrity Cruises. Vasele sale de croaziera sunt singurele din lume ce ofera oaspetilor o peluza cu gazon natural, ce se intinde pe o suprafata de jumatate de acru. Un loc ideal atat pentru organizarea de picnic-uri, sau concerte in aer liber. Orice vacanta petrecuta la bordul acestor vase de croaziera, marca premium, reprezinta un rasfat absolut, garantat de serviciile personalizate, asigurarate de un echipaj numeros (1 membru al echipajului deserveste 2 pasageri), de o imbinare echilibrata a perioadelor petrecute pe mare cu excursiile la sol, de numeroasele facilitati de petrecere a timpului liber, printre care se numara si o incursiune spectaculoasa in universul gastronomic prin intermediul celor 13 restaurante, avand fiecare specificul sau culinar. Facilitatile de cazare vin si ele sa completeze acest rasfat de vacanta. Unul din dintre punctele forte ale acestora este reprezentat de faptul ca 75% dintre spatiile de cazare dispun de balcon propriu, ceea ce depaseste procentul detinut de oricare dintre vasele de croaziera premium. Iar o data ce luxul si comfortul calatoriei sunt asigurate, placerea drumului, indiferent de destinatie este garantata.

CROAZIERA DE LUX IN INSULELE CANARE SI INSULELE AZORE

14 nopti/ 15 zile

Vas de croaziera Celebrity Silhouette

Pret de la 1528 euro/ persoana/ pachet

https://img.holidayclub.ro/foto/Celebrity_Solstice_8.jpg

Insulele Canare

Diversitatea si bogatia peisajului cu care insulele Canare isi atrag in permanenta viziatorii este impresionanta, in acelasi timp completandu-se pefect cu clima blanda existenta de-a lungul intregului an, fapt ce le face in permanenta vizitabile. In Gran Canaria ai ocazia de a experimenta direct imbinarea perfecta dintre peisajul montan si impresionantele plajele ce se intind pe kilometrii intregi. In Tenerife, supranumita si “Insula primaverii”, esti intampinat de luxurianta vegetatie subtropicala a parcurilor nationale, precum si de muntele Pico de Teide, a carui inaltime atinge 3000m. Principala caracteristica prin care insula Lanzarote te va impresiona este peisajul sau vulcanic ce ii confera o frumusete unica. Acestuia i se adauga mostenirea culturala lasata de Cesar Manrique, personalitate ce a contruibuit intr-un mod covarsitor la sistematizarea urbanistica a insulei, precum si la promovarea sa. Intreaga sa activitate sta sub semnul venerarii naturii, a artei, precum şi a relaţieie dintre ele.

Insulele Azore

Exista suficiente motive pentru care merita sa iti petreci o vacanta aici, chiar si in trecere fiind: arhipelagul insulelor Azore este un adevarat El Dorado pentru iubitorii de plimbari in natura, tot aici cei indragostiti de universul subacvatic vor gasi aici o fauna marina extrem de variata (in zona au fost descoperite 24 de specii de balene si delfini). Mostenirea culturala a zonei este extrem de bogata. Acesteia i se adauga o bucatarie cu preparate extrem de diverse.

CROAZIERA DE LUX IN ZONA CARAIBELOR DE EST

7 nopti/ 8 zile

Vas de croaziera Celebrity Equinox

Pret de la 758 euro/ persoana/ pachet

Image result for fun at the celebrity equinox

Insulele Caraibe

Insulele Caraibe, sau “Paradisul terestru”, asa cum au fost ele supranumite de catre Christopher Columb, impresioneaza prin padurile tropicale, plajele cu nisip fin, prin bogatia cromatica a faunei din universul subacvatic, precum si prin dragostea de viata a locuitorilor sai. Iar acestor trasaturi li se adauga muzica locului, dansurile, diversitatea limbilor vorbite aici, precum si o gastronomie extrem de variata, datorita numeroaselor influente englezesti, franceze, olandeze si americane, dezvoltate in diversele perioada coloniale. Puerto Rico are foarte puternic impregnat spiritul american. Este insa o destinatie in care vei putea descoperi exotismul vegetatiei tropicale, precum si luxul cluburilor si resorturilor de golf. Republica Dominicana este cea de a doua, din punct de vedere al dimensiunilor, insula importanta din arhipelagul Caraibelor, Oferta de vacanta pe care aceasta destinatie ti-o pune la dispozitie este extrem de variata putand sa-ti satisfaca si cele mai ridicate pretentii.

CROAZIERA DE LUX LA MAREA BARIERA DE CORALI

13 zile/ 12 nopti

Vas de croaziera Celebrity Solstice

Pret de la 1442 euro/ persoana/ pachet

Related image

Marea Bariera de Corali

Marea Bariera de Corali reprezinta cea mai dezvoltata structura de eco-sistem, existenta in acest moment pe Pamant. compusa dintr-un lant de aproximativ 3000 de corali si in jur de 900 de mici insule cu vegetatie tropicala. In acelasi timp ea este si cea mai marea arie de eco-sistem marin protejat, la nivel mondial. Acest fapt se datoreaza numarului impresionat de organisme vii ce o populeaza. Aici poti vedea peste 2000 de specii de pesti, rechini, broaste testoase si balene. Indiferent din ce unghi ai ocazia sa observi si sa admiri acest univers, de la bordul vasului de croaziera, din avion, sau chiar de sub ape, este o experienta pe care nu trebuie sa o ratezi.

CROAZIERA DE LUX IN ALASKA SI LA FIORDUL TRACY ARM

7 nopti/ 8 zile

Vas de croaziera Celebrity Solstice

Pret de la 1074 euro/ persoana/ pachet

https://img.holidayclub.ro/foto/Celebrity_Equinox_8.jpg

Alaska

In Alaska totul se invarte in jurul activitatilor desfasurate in aer liber, fie ca vorbim despre hiking, rafting, pescuit de somon sau expolrarea fascinantului habitat al ursilor grizzly, balenei albastre, elanului, lynux-ului, precum si al lupilor. Orasul Juneau, capitala Alaskai, ce se intinde pe o suprafata de aproximativ 13.000 de kilometrii patrati este poarta catre Parcul National Glacier Bay, un loc in care peisajul montan se completeaza perfect cu cel al ghetarilor.

Fiordul Tracy Arm

Fiordul Tracy Arm se afla situat la o distanta de 70km fata de Juneau. In timpul verii aici poti observa vulturi, foci, ursi si balene. Acest fiord ofera un spectacol impresionant luand nastere din eroziunea trepatata a muntior, pe masura ce ghetarii s-au deplasat.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE