CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Concerte 2017 in Praga

ianuarie 20, 2017

Praga este o destinatie turistica renumita in principal pentru romantismul sau. Acesta se datoreaza orasului vechi unde punctele de atractie nu contenesc sa atraga vizitatorii: Palatul Regal, Podul Carol, Catedrala St. Vitus, Ceasul astronomic si multe altele. Insa in afara acestor frumuseti arhitecturale Praga mai este cunoscut ca fiind un oras prin excelenta muzical. In orice coltisor al sau te-ai afla pe strazi, pe poduri sau in piete este aproape imposibil sa nu auzi melodiile traditionale cantate de muzicantii praghezi. Acordurile traditionale nu sunt insa singurele ce pot fi ascultate aici. In Praga o serie intreaga de cantareti celebri sau trupe de muzica renumite au ales sa concerteze in 2017: Guns N’Roses, Rammstein, Depeche Mode, Robbie Wiliams si Andre Rieu. Pentru a participa la unul din aceste concerte o mini-vacanta de 4 – 5 zile este mai mult decat binevenita.
In afara evenimentului aveti timp si sa explorati aceasta destinatie turistica. Pentru inceput va propunem sa faceti o rapida trecere in revista a punctelor de atractie ale orasului printr-o plimbare cu buss-ul turistic ce va pune la dispozitie 3 variante de traseu. Turul de oras nu se poate incheia fara o descindere la Targul de produse traditionale „Jirak” ce se afla in piata Jiriho z Podebrad unde de miercuri pana sambata puteti savura diferite feluri de mancare traditionala din Cehia la preturi avantajoase. Suplimentar veti primiti cadou si cate un cos cu fructe sau legume.
Renumita bere pragheza nu trebuie nici ea ratata. Pentru aceasta va recomandam trei din locatiile cu renume in Praga: „Micro-beraria”, „Hospodas” si „U Parlamentu”. Ultimele doua sunt dintre cele mai vechi si renumite localuri.
Palatul Regal este si ea una din atractiile principale ale orasului. Toti cei care ajung aici sunt rasplatiti cu o frumoasa panorama a orasului.
Dupa ce ati facut cunostinta cu secole de istorie vizitand Palatul Regal este timpul sa respirati aerul curat al naturii. Pentru aceasta Parcul National „Prokose udoli” va asteapta sa il vizitati. Este situat la 20 de minute de centrul orasului. Seara programul se poate incheia cu vizionarea unui spectacol de teatru la Teatrul National aflat pe maul raului Moldau.
Revenind la motivul pentru care va propunem aceasta mini-vacanta la Praga respectiv concertele din turneele 2017 ale Guns’n Roses, Rammstein, Depeche Mode, Robbie Wiliams si Andre Rieu va prezentam mai jos ofertele Holiday Club:

 

Concert Andre Rieu
Data: 12.05.2017
Locatie: O2 Arena, Praga
Pachet: de la 395euro/pers
Perioada: 10.05 – 14.05.17

Image result for andre rieu

Vezi oferta

 

Concert Depeche Mode
Data: 24.05.2017
Locatie: Eden Arena, Praga
Pachet: de la 389 euro/pers
Perioada: 22.05 – 26.05.17

 

 

Image result for depeche mode

Vezi oferta

 

Concert Rammstein
Data: 29.05.2017
Locatie: Eden Arena, Praga
Pachet: de la 365 euro/pers
Perioada: 28.05 – 31.05.17

Image result for rammstein

Vezi oferta

 

Concert Guns N’Roses
Data: 04.07.2017
Locatie: Aeroport Letnany, Praga
Pachet: de la 415 euro/pers
Perioada: 02.07 – 05.07.17

Image result for guns n'roses 2017

Vezi oferta

 

Concert Robbie Wiliams
Data: 19.08.2017
Locatie: Aeroport Letnany, Praga
Pachet: de la 365 euro/pers
Perioada: 18.08 – 21.08.17

Image result for robbie williams 2017

Vezi oferta

Daca Praga este o destinatie turistica in care toate ingredientele necesare au fost proportionate corect. Va invitam sa descoperiti personal acest lucru propunandu-va o mini-vacanta aici.

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE