CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Deviza anului 2017 – Fit & happy!

ianuarie 6, 2017

Da, am inceput un nou an asa ca e vremea rezolutiilor: „sa fiu mai bun, sa calatoresc mai mult, sa-mi petrec mai mult timp cu cei dragi, sa ma joc mai mult cu catelul meu” etc, etc, etc. Toata energia si buna dispozitie de care dam dovada atunci cand ne scriem lista de dorinte pentru un an nou vrem sa ne-o pastram si pe durata celor 365 de zile din an. Dorinta nu este insa decat o conditie necesara dar nu si suficienta pentru a beneficia tot timpul de aceasta stare de bine. Trebuie sa lucram la propriul echilibru dintre minte si corp. Si cum putem face acest lucru mai bine decat apeland la tratamente de relaxare, proceduri de infrumusetare, sedinte de yoga si meditatie, bai termale si multe altele:

 

Lotus Therm Luxury & Spa Resort 5*, Baile Felix, Romania

Amplasat aproape de liziera padurii, in preajma lacurilor cu lotusi sacri, nuferi albi, nuferi termali, Lotus Therm Spa & Luxury Resort este un spatiu datator de vitalitate si de echilibru. Filozofia hotelului se bazeaza pe principiul ospitalitatii resortul impresionand prin valoarea si atentia oferita clientilor sai.

Imagine similară

Lotus Therm Luxury & Spa Resort 5* – Baile Felix – vezi oferta

 

Danubius Health Spa Resort 4*, Sovata, Romania

Situat in inima Transilvaniei, la 200m fata de singurul lac heliotermic cu apa sarata din Europa, lacul Ursu. Oaspetii hotelului beneficiaza de accesul la centrul Spa dotat cu piscina cu apa sarata (halate de baie gartuite), sauna, spatiu pentru relaxare, baie de aburi, sala de fitness.

Image result for danubius sovata

Danubius Health Spa Resort 4* – Sovata – vezi oferta

 

Yoga Beach Retreat, Fuerteventura, insulele Canare

Centrul beneficiaza de o locatie ideala atat pentru relaxare dar si pentru miscare aflandu-se la mica distanta de mers pe jos de plaja din Corralejo si deasemenea in apropierea Parcului National Corralejo Sand Dunes. Intre sedintele de yoga va puteti relaxa pe plaja sau puteti merge sa explorati frumoasa insula.

Yoga Beach Retreat – Fuerteventura – vezi oferta

 

La Pura Women Health Resort, Kamptal, Austria

La Pura este singurul hotel din Europa, a carui oferta se adreseaza integral si exclusiv femeilor punand un accent deosebit pe nevoile specifice ale acestora oferindu-le o atmosfera ideala relaxarii si redescoperirii. Astfel La Pura ofera diverse programe de exercitii sportive, sedinte de yoga sau gimnastica acvatica toate coordonate de specialisti in respectivele domenii. In afara acestor training-uri participantelor le este pus la dispozitie si echipament profesional de fitness.

La Pura Women Health Resort – Kamptal – vezi oferta

 

La Siodmy Las, Wawolnica, Polonia

Pensiunea este integral cosntruita din materiale naturale. Oferta pusa la dispozitia clientilor sai se axeaza pe cure de detoxifiere intocmite la inceputul secolului XX de catre un medic elvetian care apoi au fost preluate si dezvoltate de catre un specialist polonez. Durata programului este de minim 1 saptamana, turistii fiind in tinuti in tot acest timp sub o stricta supraveghere de catre medicii din locatie. Regimul se bazeaza in principal pe consumul de legume si fructe proaspete.

https://img.holidayclub.ro/foto/z3_o.jpg

Siodmy Las – Wawolnica – vezi oferta

 

Acestea sunt cateva dintre sugestiile noastre pentru a va creea propriul echilibru dintre minte si corp astfel incat starea de bine sa va caracterizeze tot anul. Pentru mai multe variante precum si alte optiuni de vacanta care sa fie incluse in rezolutiile anului 2017 va invitam sa ne vizitati website-ul: www.holidayclub.ro


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE