CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Exclusiv pentru EL – idei de travel masculin

martie 23, 2017

In fiecare an luna martie este acea perioada in care noi femeile devenim mai importante in viata persoanelor de langa noi. Bunici, mame, iubite, amante toate capatam brusc in ochii lor o importanta valoare adaugata. E bine si asa o luna pe an decat deloc ca sa citam din intelepciunea populara. Insa luna martie se termina si ea la un moment dat. Asa ca ne dam jos de pe piedestal si ne reluam viata de zi cu zi. Acum este timpul sa recunoastem faptul ca oricat de extraordinare ni s-ar spune ca suntem acest fapt nu ni se datoreaza in totalitate ci o parte importanta apartine si barbatului de langa noi. Acest cineva cu care ne impartim bucuriile si necazurile de zi cu zi pe care poate nu le-am fi avut chiar pe toate daca el nu aparea in viata noastra. Si pentru el ar trebui sa gasim acea luna magica din an in care sa ii aratam, nu doar sa ii spunem cat de mult inseamna el pentru noi. Propun sa fie luna mai. Este cea mai solara dintre cele 3 luni de primvara si spre deosebire de predecesoarea sa aprilie nici nu poate fi banuita de vreo pacaleala. 🙂
Asadar haideti sa declaram luna mai, luna barbatului si sa ne gandim printre multele cadouri pe care i le-am putea face care dintre ele ar putea sa ii suprinda cel mai bine esenta masculinitatii si sa il bucure. Evident caci pana la urma aceasta este menirea oricarui cadou sa il bucure pe cel care il primeste. Printre caracteristicile importante pe care le observam la orice barbat inca de la cea mai frageda varsta sunt pasiunea pentru masini si un dezvoltat simt al aventurii. Masinile fie ca sunt de curse, de epoca, de teren sau pur si simplu de oras au un loc special rezervat in mintea oricarui barbat inca din perioada copilariei. Incep cu cele in miniatura cu care doar se joaca sau le colectioneaza si sfarsec evident cu cele adevarate pe care le conduc. In oricare dintre aceste etape s-ar afla nu vom da niciodata gres daca ii vom oferi sau le vom aduce barbatilor din viata nostra cadouri care sa ii aduca cat mai proape de masini. Intre nenumaratele optiuni de cadouri puteti include vizitarea unui parc de distractii a carui tema sunt automobilele precum si un circuite automobilistie facute fie la volanul unor masini de epoca sau a unora de teren precum BMW X5. Atractia pentru experientele ce implica multa adrenalina reprezinta o alta caracteristica aflata in apanajul barbatilor. Simtul de cuceritor ii va face intotdeauna sa caute noi si noi situatii si sa exploreze zone dificil de accesat.

Si ca sa completam cele scrise mai sus va prezentam cateva idei de cadouri:

AUTOSTADT
Germania, Wolfsburg
Este un parc de distractii destinat pasionatilor de masini. Se afla situat in apropierea fabricii de masini Volkswagen din Wolfsburg. Conceptul ce a stat la baza amenajarii acestui parc este cel de mobilitate. El cuprinde un muzeu cu 8 pavilioane in cadrul carora sunt expuse automobile apartinand marcii Volkswagen precum si spatii pentru teste de condus. Fiind asezat pe malul raului Neckar turistii care vin sa viziteze parcul de distractii AUTOSTADT au posibilitatea deasemenea de a efectua si o croaziera pe Neckar.

Parcuri de distractii in Germania, Wolfsburg: Autostadt

Vezi oferta Holiday Club

 

CIRCUIT AUTO CU MASINI DE EPOCA IN BAVARIA
Germania, Munenchen
Masinile de epoca pastreaza viu in inima barbatilor simtul de colectionar. Pentru ca doar foarte putini dintre ei si-l pot exercita si la maturitate exista varianta prin intermediul careia toti se pot bucura conducand astfel de automonbile in cadrul unor circuite auto special organizate. Unul dintre acestea se desfasoara in Bavaria, cea mai frumoasa regiune din Germania. Frumusetea ii vine atat din peisajele
deosebite cat si din unicitatea cladirilor. Printre acestea se numara si doua din palatele construite de regele Ludovic al II-lea. Este vorba despre Neuschweinstein si Lindner.

Image result for bavaria old timer circuit

Vezi oferta Holiday Club

 

BMW TOUR EXPERIENCE
Namibia, Windhoek
Acest circuit automobilistic este o experienta de top. Sunt 8 zile petrecute pe continentul african la volanul unor masini de teren. Traseul insumeaza aproximativ de 1300km incluzand texturi extrem de diferite ale terenului: nisip, pietris, canioane, albii de rauri. Un prilej cum nu se poate mai potrivit de a testa dotarile masinilor de teren din seria BMW X5.

Image result for bmw x5 namibia

Vezi oferta Holiday Club

 

 

 

ESCALADAREA MUNTELUI KILIMANJARO PE VARIANTA MACHAME
Tanzania, Arusha
Kilimanjaro este cel mai inalt munte al continentului african. Escaladarea lui reprezinta o experienta la care toti aplinistii profesionisti se inscriu. Ea este insa in aceeasi masura o experienta la care se incumeta si multi dintre montagnarzii obisnuiti. Escaladarea muntelui Kilimanjaro implica foarte mult curaj, stapanire de sine, spirit de aventura si evident extrem de mult antrenament si o conditie fizica excelenta.
Participarea la o asemenea escalada reprezinta pentru barbatii indragostiti de munte un obiectiv obligatoriu de trecut in lista experientelor de viata.

Image result for kilimanjaro

Vezi oferta Holiday Club

 

PROGRAM DE SAFARI – 8 ZILE
Tanzania, Arusha
Jungla este prin definitie un areal al trairilor de esenta tare astfel ca petrecerea catorva zile in mijlocul atator animale de prada nu poate decat sa mentina adrenalina oricui la cote ridicate.

Image result for safari in tanzania

Vezi oferta Holiday Club

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE