CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Oferte de croaziera, pentru o vara in miscare

iunie 28, 2017

A venit in sfarsit vacanta de vara! Vrei sa te plimbi, sa vezi locuri noi, sau sa stai pur si simplu pe plaja, cu un cocktail in mana, simtind cum mintea ta nu mai pune nimic la cale. Oricare ar fi scenariul acestor zile libere, pe care le-ai asteptat un an intreg, ceva este sigur: vrei ca altcineva sa aiba grija de tine si cum s-ar spune, “sa te mute de la soare la umbra”. In cazul asta nu ai de facut decat un singur lucru. Alege sa pleci intr-o croaziera. Ai programul deja stabilit, pe zile si ore chiar, vezi locuri noi, opririle in porturi sunt asezonate cu sesiuni de plaja, cunosti oameni noi si in permanenta cineva se ocupa de starea ta de bine.

In cazul in care nu ti-a trecut inca prin cap ce rute ai putea alege penru o astfel de plimbare, ti-am facut o selectie de croaziere, din oferta Holiday Club:

CROAZIERA “ICONIC AEGEAN”

Atena – Mykonos – Kusadasi – Patmos – Rodos – Creta – Santorini – Atena

“Iconic Aegean” este una dintre croazierele companiei Celestyal Cruises, ideala atat pentru cei care isi petrec prima vacanta in Grecia, cat si pentru cei mai mult decat indragostiti de aceasta destinatie turistica. Asadar lasati-va sedusi, timp de 4 zile, de frumusetea insulelor grecesti din Marea Egee.

Image result for celestyal cruises fun

Vezi oferta

CROAZIERA “DESCOPERA COASTA DALAMATA”

Zadar – Skradin – Sibenik – Split – Omis – Metkovic – Korkula – Dubrovnik

Arhipelagul dalmat este de o frumusete deosebita. Veniti cu noi in aceasta croaziera de-a lungul coastei dalmate. Va vom arata peisaje care va vor taia respiratia, veti vizita: Parcul National Plitvice (unde s-au turnat scene din fimul Winnetou), canionul Zrmanja si parcul National Krka. Itinerariul croaziere mai include orase precum Split si Dubrovnik, ambele apartinand patrimoniului UNESCO.

Image result for fun dalmatian coast cruises

Vezi oferta

CROAZIERA “SPLENDORILE PORTUGALIEI – VALEA DOURO”

Porto – Entre-os-Rios – Regua – Pinhao – Vega Terron – Barca d’Alva – Pocinho – Pinhao – Porto

Printre trasaturile definitorii ale Vaii Douro din Portugalia se numara peisajul stancos si plantatiile cu vita de vie. Aceasta regiune este inclusa in patrimoniul UNESCO. In timpul acestei croaziere de 8 zile veti avea ocazia de a descopri frumusetea arhitecturii portugheze din orasalele medievale precum Porto si Pinhao. Circuitul croazierei trece si prin orasul spaniol Salamanca cunoscut si sub denumirea de „muzeu viu” intrucat aici istoria devine tangibila prin intermediul nenumaratelor cladiri istorice.

Image result for fun cruises douro valley

Vezi oferta

CROAZIERA IN CUBA

Havana – Cinefuegos – Montego Bay – Santiago de Cuba – Havana

Aceasta croaziera de 7 zile in Cuba este o experienta vie, intensa si extrem de colorata precum intreg universul cubanez. Este o adevarata trezire la viata a simturilor. De-a lungul celor 7 zile opririle sunt facute in porturi precum cel din Havana, un loc in care pe langa relaxarea de pe plajele cu nisip fin puteti experimenta si farmecul vietii cubaneze, impregnat de acorduri muzicale si miresme ale bucatariei locale.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE