CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Oferte last minute pentru vacante pe partia de schi sau in centrele wellness & spa

decembrie 6, 2017

E inceput de decembrie, iar partiile de schi abia „s-au dezmortit”. Startul vacantei de iarna e pe aproape. Asadar iti faci incalzirea pentru marele slalom, in timpul week-end-urilor. Pentru a fi cat mai pregatit, iti prezentam cateva oferte last minute, pentru vacante la schi, pe partiile din Austria. Iar dupa o zi de antrenamente, incununate cu succes, te poti retrage pentru binemeritata relaxare in centrele spa.

OFERTA LAST MINUTE HOTEL DAS CENTRAL  5*, SOELDEN, AUSTRIA

Valabilitate: 29.10 – 23.12.17

Pret de la 694 euro/ persoana/ pachet

DAS CENTRAL 5* este un luxury hotel aflat in statiunea Solden din Austria. Cu o traditie in industria turismului de lux de peste 40 de ani, acesta reprezinta locatia ideala de vacanta, atat pentru iubitorii sporturilor de iarna, pentru cei ai drumetiilor montane, sau pentru familiile cu copii aflate in cautarea unei vacante la munte.

Vezi oferta completa

Image result for hotel das central 5* solden

 

OFERTA LAST MINUTE  HOCHFIRST HOTEL 5*, OBERGURGL, AUSTRIA

Valabilitate 01.12 – 23.12.17

Pret de la 1617 euro/ persoana/ pachet

THE ALPEN-WELLNESS RESORT HOCHFIRST 5* este unul din hotelurile emblematice de lux, aflate in zona Oetztal. A fost inaugurat in anul 1934. Resortul ofera acces direct la cei 110km de partie ai domeniului schiabil Obergurgl Hochgurgl. Acesta este unul dintre cele mai apreciate domenii schiabile din Austria. Sezonul dureaza din noiembrie pana in aprilie.

Vezi oferta completa

Image result for THE ALPEN-WELLNESS RESORT HOCHFIRST 5*

 

OFERTA LAST MINUTE WELLNESS & AYURVEDAHOTEL PAIERL 5*, WAGERBERG, AUSTRIA

Valabilitate 01.12 – 22.12.2017

Pret de la 363 euro/ persoana/ pachet

WELLNESS- & AYURVEDAHOTEL PAIERL 4* reprezinta locatia ideala pentru ati reincarca bateriile. Centrul de wellness & Spa al hotelului va asteapta sa petreceti numeroase ore de relaxare. In zona a acestuia, denumita “Imperiul simturilor” veti trai adevarata experienta a relaxarii, oferita de numeroasele proceduri ayurvedice, masaje de relaxare precum si tratamentele de frumusete.

Vezi oferta completa

Image result for WELLNESS & AYURVEDAHOTEL PAIERL 5*


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE