CELE MAI RECENTE ARTICOLE

In plimbare, prin America Centrala

februarie 8, 2018

In plimbare, prin America Centrala

Vremea nu prea placuta de iarna blanda, dar prezenta, cu ploi, nori negrii pe cer si frig insistent, pare ca nu vrea sa mai treaca. Asa ca te gandesti sa faci o shimbare, de ambient. Sa-ti cauti singur soarele calduros, care sa te bronzeze si binedispuna. Una din destinatiile in care il poti gasi este cea a Americii Centrale. Aici, din decembrie pana in aprilie e sezonul uscat, timp numai bun de calatorit si explorat. Pe langa aceasta, veti descoperi padurea tropicala din Costa Rica si Honduras, sau traversarea faimosului Canal Panama.

PANAMA

Image result for on the beach in panama with fun

On the beach, Panama City, Panama

Exista foarte putine tari in aceasta lume care nu au fost acaparate de turismul de masa. Panama se numara printre acestea. Aceasta pentru ca frumusetea naturii din aceasta tara o face sa fie ultimul tinut paradisiac ce se mai pastreaza pe Pamant. Este un adevarat tinut virgin din toate punctele de vedere. Asadar, Canalul Panama, desi reprezinta principala atractie a acestei tari nu este insa si singura. Mai sunt o serie intreaga de multe alte puncte de atractie, ce asteapta sa fie descoperite. Primul dintre aceastea este reprezentat de caldura si ospitalitatea localnicilor.

Panama city

Este centrul cultural, economic si politic al tarii. Pe langa aceasta, orasul impresionaza prin alternarea ritmurilor arhiecturale, data de vilele cochete si de zgarie-norii semeti, precum si prin suprafata mare pe care se intinde. La acestea se adauga iesirea la ocean, precum si numeroasele iachturi de lux ancorate in port. “Highlights around Panama City” este un circuit de 6 zile, in timpul caruia poti explora atat orasul, precum si imprejurimile acestuia. Intalnirea cu padurea tropicala, precum si traversarea celebrului Canal Panama, fac parte din highlight-urile acestui program. Circuitul poate fi completat cu un sejur la mare in Playa Bonita, la Dreams Delight Playa Bonita Panama 5*.

HONDURAS

Image result for travel in honduras with family

Tegucigalpa capital of Honduras

Este cea de a doua tara, ca marime din America Centrala. Printre punctele sale de atractie se numara: padurea tropicala, lagunele stralucitoare, masivele montane impozante, al doilea mare recif de corali din lume. De vizitat sunt si orasle pecum Copan, ce au apartinut fostei civilizatii mayase. Honduras este intr-un cuvant o destinatie potrivita tuturor tipurilor de turisti: iubitori de natura, impatimiti de cultura, aventurieri, precum si iubitori de plaja.

Pentru a face cunostinta cu aceasta destinatie mica, dar extrem de ofertanta, cea mai potrivita este alegerea unui circuit. “Honduras – un vis verde”, ce include vizitarea Parcului National Cerro Azul Meambar, a orasului Copan apartinand fostei civilizatii mayase, precum si vizitarea comunitatii Garifuna. Dupa cele 8 zile de circuit un binemeritat sejur la plaja, in hotel Mayan Princess Beach Resort 4* din West Bay Beach.

COSTA RICA

Related image

Monteverde National Park, Costa Rica

Aceasta tara micuta din America Centrala isi impresioneaza vizitatorii atat prin vegetatia tropicala, prin plajele intinse, cu nisip fin. Numeroase parcuri naturale, a caror diversitate privind flora, fauna, te vor uimi. Dar si posibilitatile de distractie sunt renumite. Datorita lor, programele oferite includ: excursii in jungla, observarea animalelor in habitatul lor natural, programe de rafting, tiroliana.

Costa Rica este o destinatie de vacanta, in egala masura de potrivita pentru aventurieri, iubitori de soare si plaja, sau de natura pur si simplu. Astfel, o vacanta completa in aceasta tara ar trebui sa cuprinda unul sau mai multe din circuitele de 3 zile, in parcurile nationale: Manuel Antonio, Tortuguero, Rincon de la Vieja, Arenal, Monteverde sau Corcovado, combinat cu un sejur la plaja intr-un resort de lux precum Hotel The Westin Playa Conchal Resort & Spa 5*, sau Four Seasons Resort at Peninsula Papagayo 6*.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE