CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Poza care spune o poveste, primeste o vacanta de 10.000 euro, din partea Canon Romania

august 18, 2017

Te pregatesti sa pleci in vacanta. O excursie pe care ti-ai planificat-o de mult si in cel mai mic detaliu. Toti prietenii tai stiu de ea. I-ai bombardat sistematic cu numeroase teasere, cand pe Facebook, cand in timpul discutiilor la bere. Asadar cu totii asteapta momentul in care vei ateriza si vei incepe sa incarci pe Instagram si Facebook, primele instantanee de la fata locului.

Pentru a le arata ca alegerea a meritat, ti-ai facut serios temele despre cum sa realizezi cele mai frumoase fotografii de vacanta. Stii de pe acum ca cele mai apreciate sunt cele care surprind oameni in actiune, astfel ca oricat de mult ti-ar placea peisajele din cartile postale, e cazul sa uiti de ele. Fotografiile incarcate pe Instagram si Facebook vor spune primele povestea zilelor de vacanta. Surprinde cat mai mult din locurile vizitate.  Stabileste-ti in fiecare zi cate o tema pentru „sedinta foto”. Cand faci pozele cu voi, evita previzibilele cadre de grup, in fata cate unui obiectiv turistic. Cel mai bine surprinde-i pe ceilalti mancand un sandwich, sau band o o cafea. Mai presus de orice insa, nu posta chiar tot. Pastreaza ceva si pentru party-ul de dupa vacanta si chiar poate pentru vreun concurs…foto.

Am aflat de un astfel de concurs, asa ca iti poti trimite creatiile si castiga bani pentru urmatorul tau concediu in Europa, Asia, Africa sau oriunde in lume. Si sa fim seriosi, cui nu i-ar placea sa primeasca bani de vacanta. Asadar inscrie-te in concursul organizat de Canon, care se află în căutarea povestitorilor de vacanta. Unul dintre ei are șansa de a câștiga o vacanta în valoare de 10.000 de euro și de a călători în destinații de vis din întreaga lume.

Canon caută o persoană care să ii inspire să trăiasca povestea din spatele fotografiilor. De aceea, compania a lansat competiția Summer Stories care va dura până pe 4 septembrie, în cadrul căreia participanții încarcă pe website-ul competiției o fotografie care îi reprezintă împreună cu o scurta descriere a poveștii din spatele ei pentru șansa de a câștiga o vacanță în valoare de 10.000 de euro.

Poveștile și fotografiile înscrise până în acest moment în cadrul competiției le poti vedea pe website-ul: www.canon.ro/summerstories/.

Fotografiile vor fi evaluate pe baza mai multor criterii, inclusiv aspectul vizual, originalitatea şi calităţile inspiraţionale.

Vacanța în valoare de 10.000 euro, oferita Canon Romania, partener Holiday Club, reprezintă o oportunitate extraordinară de a călători și explora o multitudine de destinații de vis și de a surprinde cele mai interesante povești de vară. Posibilitățile sunt nelimitate. In cazul in care castigi, itinerariul il stabilesti chiar tu. Asadar cu 10.000 de euro in buzurnar vei pleca hai-hui prin lume, pentru a spune alte povesti de calatorie, prin intermediul fotografiilor.


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE