CELE MAI RECENTE ARTICOLE

„Spring is in the air!” in hotelurile Four Seasons din Europa

martie 10, 2017

Daca va aflati in momentul planificarii unei vacante prin Europa primavara este cel mai potrivit anotimp.
Atunci mai mult ca niciodata orasele batranului continent infloresc in lumina calduta a soarelui. Nimic nu se poate compara cu romantismul unei plimbari pe stradutele din Florenta in care din cand in
cand va opriti la cate o o cafeanea pentru a va delecta cu renumitul esspreso italian. Sau in Praga fiind va
puteti plimba cu vaporul pe raul Vltava admirand cladirile si monumetele istorice ale acestui oras fosta cetate medievala. Oriunde ati fi Europa este o sursa inepuizabila pentru orice explorator al mediului urban. Orasele sale sunt o sursa inepuizabila de informatii legate de istorie si arta pastrand insa de fiecare data cate ceva de rezerva pentru a va oferi motiv de a reveni.
Si pentru ca un calator adevarat se ingrijeste dintre toate cel mai bine de cazarea si transportul vacantelor sale, lanturile hoteliere sunt si ele pregatite cu oferte care mai de care mai ademenitoare si mai potrivite pentru aceasta. Unul dintre ele este Four Seasons, un lant hotelier mai mult decat potrivit pentru a va oferi o vacanta de lux pe batranul continent.

Grand-Hotel de Cap Ferrat, A Four Seasons Hotel 5*, – primvara se instaleaza cel mai devreme in Europa pe Coasta de Azur. Asadar ce poate fi mai potrivit decat sa va petreceti aici o vacanta impreuna cu intreaga familie. Pachetele speciale pentru un asemenea sejur „Family Moments” sunt deja pregatite. Ele includ 20% reducere la rezervarea celei de a doua camere, in care vor fi cazati copiii, ateliere de cooking si tratamente Spa pentru copii, acces gratuit la Muzeul de Oceanografie din Monaco si la acvarium-ul din cadrul acestuia precum si multe alte beneficii acordate intregii familii. Grand-Hotel de Cap Ferrat 5* este asadar una dintre locatiile Four Seasons ce isi asteapta oaspetii atat pe cei mari cat si pe cei mici pregatita cu foarte multe optiuni de distractie.

Grand-Hotel de Cap Ferrat, A Four Seasons Hotel 5*

 

Four Seasons Hotel Firenze 5* – pentru ca deocamdata soarele de primavara din acest an nu si-a aratat inca adevarata putere si frumusete locatia lantului hotelier Four Seasons din Firenze s-a hotarat sa il invoce iar pentru aceasta a creat pachetul special „Sweet Ride, Suite Dreams”. Este o oferta cuprinzand un sejur de 2 zile intr-unul dintre apartamentele istorice ale hotelului dandu-va in acelasi timp ocazia de a putea privi direct din camera de hotel catre roata Ferrari California Cabrio. Asadar de ce nu v-ati bucura de soarele primavaratic ce mangaie cu razele sale caldute acest oras din regiunea Toscanei? Plimbati-va pe stradutele pline de istorie ale acestui oras iar spre seara mergeti sa admirati apusul romantic de soare de pe unul din dealurile din imprejurimea orasului.

Four Seasons Hotel Firenze 5*

 

Four Seasons des Bergouse Geneva 5* – primavara este anotimpul ideal pentru a vizita Geneva. Pentru aceasta hotelul marca Four Seasons din acest oras a introdus pachetul „Exprience More” care are la baza conceptul de credit oferit clientilor pentru a beneficia cat mai mult de conditiile de cazare si facilitatile ce le poate pune la dispozitia lor Four Seasons des Bergouse Geneva 5*. Spre exemplu acest tip de pachet are inclusa o cina in restaurantul cu bucatarie japoneza Izumi din cadrul hotelului. Acesta se afla situat pe acoperisul cladirii. Puteti deasemenea sa va bucurati si de preparatele bucatariei italiene pregatite de bucatarii casei. Tot prin intermediul pachetului „Experience More” puteti beneficia si de un tratament de relaxare efectuat la centrul de Spa al hotelului.

Four Seasons des Bergouse Geneva 5*

 

Four Seasons Hotel Milano 5* – care este primul lucru la care ne gandim atunci cand incepe un nou anotimp? La haine evident? Ele sunt unul dintre aspectele cele mai importante atunci cand vorbim despre adataptarea la conditii de clima noi. Si unde am putea incepe mai bine o sesiune de cumparaturi daca nu in chiar capitala modei care este orasul Milano? Pornind de la aceasta informatie Four Seasons Hotel 5* din Milano a construit pachetul „Milano Shopping Break” menit sa ofere suport logistic in ceea ce privesc serviciile de cazare si masa oricarui fashionist inrait. Oferta include un tur exclusivist prin boutique-urile creatorilor de moda coordonat de un stilist profesionist. In locatiile vizitate oaspetii vor beneficia si de un pachet de VIP welcome din partea gazdelor. „Milano Shopping Break” ofera turistilor posibilitatea unui inceput perfect de zi prin servirea micului dejun pe terasa restaurantului La Veranda aflat in incinta hotelului.

Four Seasons Hotel Milano 5*

 

Four Seasons Hotel Moscow 5* – in cazul in care v-ati planuit sa vedeti Moscova anul acesta, primavara este anotimpul ideal pentru a o face. Pachetul special „Russian Getaway” pregatit de catre cei de la Four Seasons Hotel Moscow 5* va va ajuta sa va decideti foarte repede unde sa stati intrtucat pe baza lui beneficiati de 20% reducere la serviciile de cazare. Hotelul este situat central fiind locul ideal de pornire in explorarea acestui oras plin de istorie.

Four Seasons Hotel Moscow 5*

 

Four Seasons Hotel Prague 5* – pachetul special pregatit de catre cei de la Four Seasons Hotel Prague 5* si denumit „Seasonal Beat Getaway” va va oferi ocazia unei plimbari pe raul Vltava de-a lungul careia veti putea admira cateva din punctele de atractie ale acestei foste cetati medievale precum: podul Carol, Castelul praghez precum si multe alte monumente istorice.

Four Seasons Hotel Prague 5*

 

Sursa @ SensesForTravel, 03/06/2017

 

 


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE