CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Tu ce faci de city break?

octombrie 31, 2017

E toamna, asa ca vremea city break-urilor, petrecute hai-hui prin Europa, s-a intors. Incepi din nou sa-ti planifici pe ce stradute sa te mai plimbi, in ce cafenele sa te mai opresti, sau ce parcuri, ori castele sa mai vizitezi. Pentru ca aceasta lista a destinaiilor pentru mini-vacantele de week-end, nu poate fi nicicand considerata a fi inchisa, iata si cateva din propunerile noastre:

PORTUGALIA

HOTEL MUNDIAL 4*, LISABONA, PORTUGALIA

Image result for lisbon with fun

Este situat central, la cativa pasi de Plaza Rossio. Statia de metrou Plazza Rossio se afla la 100m fata de hotel. Statia tramavaiului nr. 28, poreclit si “Notalgia” se afla chiar in fata hotelului.

ITALIA

HOTEL DE LA VILLE 4*, FLORENTA

Image result for tourist in florence

Hotel de la Ville 4* este un luxury hotel situat in centrul vechi al orasului. In propierea acestuia se afla Domul, precum si Galeriile Uffizzi. Via Tornabuoni, una dintre cele mai importante strazi comerciale ale Florentei, incepe chiar din fata hotelului.

POLONIA

BEST WESTERN CRACOVIA OLD TOWN 4*, CRACOVIA

Related image

Hotelul se afla la doar 5 minute de mers pe jos, fata de centrul orasului. Castelul Wawel, unul din punctele de atractie turistica ale orasului se afla si el in apropierea hotelului.

SLOVACIA

FALKENSTEINER HOTEL BRATISLAVA 4*, BRATISLAVA

Image result for tourist in bratislava

Hotelul se afla situat central, in apropierea cetatii orasului (Pressburg).


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE