CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta activa, la temperaturi domoale

august 28, 2017

Caldura verii s-a mai potolit, asa ca nu mai tanjesti chiar asa de mult dupa cocktail-ul sorbit pe nisipul fierbinte. In plus, ai atata energie ramasa din vacanta cea mare, incat un mic intermezzo activ, isi gaseste extrem de bine locul. Tenis, ciclism, rafting, canoying sau golf sunt doar cateva din optinile unei vacante in miscare.

TENIS

Related image

Joci tenis de mic. In fiecare week-end petrecut in Bucuresti, incerci sa ii dedici acestui sport macar doua ore. Asadar te-ai hotarat ca in vacanta sa te poti bucura mai mult de el. Trebuie doar sa gasesti locatia potrivita.

Hotel Telis 4*, Sardinia, Italia

Valmar Club Tamaris 4*, Porec, Croatia

CICLISM

Related image

Faci o gramada de plimbari cu bicla prin oras. Iti place acest mod de explorare “en pasant” a mediului urban. Ai mai fost si prin tara in cateva tururi, dar acum vrei sa treci la nivelul urmator. Care este acela? Regiunea Toscanei sau Valea Loirei. Ce spui?

Tur ghidat cu bicicleta prin regiunea Toscanei, Italia

Tur ghidat cu bicicleta pe Valea Loirei, Franta

RAFTING & CANOYING

Image result for rafting & canoeing

Iubesti apa & adrenalina. O combinatie pe care nu te dai in laturi sa o pui in practica, in orice vacanta de vara. Pentru ca dorul de mare s-a mai stins, te poti orienta catre zona montana, unde sporturile nautice abia asteapta sa te mentina in forma.

Hotel AVALON Bad Reichenhall 3*, Bad Reichenhall, Germania

Sporthotel Moelltal 4*, Flatach (Meolltal), Austria

GOLF

Image result for golf

Este un sport linistit si extrem de nobil. Il asociezi mult cu imagini din filmele americane, ce prezinta scene din viata inaltei societatii a anilor ’20 – ’30. Asadar nu te-ai da in laturi, ca in vacanta sa exersezi si tu aceasta activitate.

Hotel Terme di Saturnia Spa & Golf 5*, Sardinia, Italia

Praya D’el Rey Marriott Golf & Beach Resort 5*, Obidos Amoreira, Portugalia


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE