CELE MAI RECENTE ARTICOLE

Vacanta in miscare la Marea Mediterana

iulie 19, 2017

Iti plac vacantele la Marea Mediterana? Iti petreci cate o saptamana, in fiecare vara, pe o plaja din Grecia, Turcia sau Spania? Anul acesta este timpul pentru o schimbare. Pastram Mediterana si iti propunem un circuit cu masina in Franta si Italia. Traseul te plimba prin Coasta de Azur, Corsica si  Sardinia. Avem si un pont pentru tine: circuitul nu are un program fix. Asadar poti sta cat si unde vrei tu. De detaliile organizatorice se ocupa HolidayClub. So, no stress for you!

Destinatia 1 – Marseille (Coasta de Azur, Franta)

Image result for marseille by fun

Marseille

Daca iubesti Mediterana este imposibil sa nu ajungi sa indragostesti si de Marseille. Acest oras este neconditionat legat mare. Alege sa petreci cateva zile in el. Pe langa plaja te vei putea delecta si cu preparatele bucatariei locale pe baza de peste si fructe de mare, sau vei putea sa-ti petreci serile, in plimbare, de-a lungul promenadei, ori in port.

Recomandare de cazare: Hotel La Residence du Vieux Port 4*

Destinatia 2 – Calvi (insula Corsica, Franta)

Hiking in Calvi

Cea de a doua oprire a circuitului este pe insula Corsica. Prima din regiunile incluse pe lista este Calvi. O zona cu peisaje impresionante, nascute din imbinarea muntelui cu marea. Programul celor cateva zile petrecute aici il poti imparti intre drumetii si sesiunile de plaja.

Recomandare de cazare: La Villa 5*

Destinatia 3 – Porto Vecchio (insula Corsica, Franta)

On the boat in Porto Vecchio

Porto Vecchio este supranumit si “paradisul plajelor”, cu toate ca nici aici muntele nu iti va lipsi. Sesiunile pentru bronzat vor putea fi mai lungi decat in oricare alta destinatie a circuitului. Nu pierde insa ocazia de a vizita si orasul si imprejurimile sale, pentru a admira atat peisajele cat si arhitectura cladirilor din zona.

Recomandare de cazare: Grand Hotel de la Cala Rossa 5*

 

Destinatia 4 – Poltu Quatu (insula Sardinia, Italia)

Image result for travelling in sardinia

Traveling in Sardinia

Acest circuit mediteraneean se incheie in Italia, in zona Sardinia. O destinatie ideala pentru a te relaxa fara insa a pierde ocazia de a face cunstinta cu prepratele bucatariei italiene.

Recomandare de cazare: Grand Hotel Poltu Quatu 5*


ARTICOLE DIN ACEEASI CATEGORIE